Megjelent a The Park, íme, a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 27.
  • Videó
Link másolása
Már megvásárolható a Funcom új játéka, a The Park. A vidámparkban játszódó horrorban a felfedezés és a történetmesélés kapja a főszerepet, ebből ad egy kis ízelítőt a launch trailer is.

A játék a Steamen, a Humble Store-ban, a Green Man Gamingen és a GamersGate-en vásárolható meg, ráadásul a megjelenés apropóján akciósan, mindössze 10 euróért. Igaz, a The Park nem sikerült túl hosszúra, a fejlesztők 1-2 órás kalandot ígérnek a játékosoknak mindössze.

5.
5.
GAMEROD
Kb. olyan mint a The Path, vagy a Graveyard. Mész benne aztán célba értsz. Mondjuk a Path ütősebb volt.
4.
4.
GAMEROD
Hol 1-2 órás? Lehet hogy én vagyok a hülye, de jutubon 20 perc alatt végigtolta a gyerek így elsőre. De még úgy sem kellett megerőltetnie magát. Megjelent egykét lény aztán annyi. Annyira be volt harangozva, én komolyan azt hittem hogy valami nagyobb lélegzetvételű játék lesz. Ilyesmit jobb időkben ingyen osztogattak.
2.
2.
azureknight0715
Hát lehet engem megkövezni de letöltöttem ncore-ról és valami eszméletlen atmoszférája van, de megvárom a barátnőmet vele szereti mikor halálra ijedek :D Kár hogy csak 1-2 órás:(
1.
1.
piskóta
Általában azt mondom, hogy 10 euró nem sok pénz, de 1-2 órás játékért? Bár, ha magas az újrajátszhatósági faktora, talán megéri. Mindenesetre a trailer tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...