Elkészült a Fallout 1 remake-je

Érdekes hír látott napvilágot a tősgyökeres Fallout-rajongók számára, ami mellett mi sem mehetünk el: modderek átírták az első Falloutot a Fallout: New Vegas alá. Ha csalódtál a negyedik részben, most figyelj!

Jó pár tehetséges modder dolgozott a Fallout: The Storyn, amely már elérhető a Nexusmods oldalán. Lényegében az első Fallout remake-jéről van szó, a srácok a Fallout: New Vegas alá írták át a játékot, azaz szakítottak az izometrikus kamerával, immáron belső nézetből élhetjük át az ismerős posztapokaliptikus sztorit.


Az 1997-ben megjelent alkotásban hősünk azért hagyja el a biztonságot nyújtó Vaultot, mert a vízhiány erre kényszeríti. A párbeszéd, a mozgás és az irányítás az Obsidian-féle RPG-t idézi, természetesen a Pip-Boyunk sem marad kihasználatlanul.

A készítők új funkciókat is raktak a remake-be: a véletlenszerű találkozásokról sem kell lemondanunk, illetve, ha húzóssá válik egy adott szituáció, akkor felhúzhatjuk a nyúlcipőt is.

A rajongóknak mindenképp érdemes egy pillantást vetni a Fallout: The Storyra, ha pedig csalódtál a negyedik részben, akkor meg különösen.

12 komment - szólj hozzá!