PvZ: Garden Warfare 2 - szólóban is mókás lesz

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 11.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. A készítők ebben az eddig még nem mutogatott Solo Ops játékmódot mutatják be. A játék ugyanis a multiplayer akciók mellett egyszemélyes mókára is lehetőséget fog adni.

A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ugyan egy kifejezetten multiplayer módra kihegyezett játék, azért a készítők gondoskodnak róla, hogy szólóban is jól szórakozzunk majd. Így a korábban már bejelentett Herbal Assault és Graveyard Ops mellé kapunk egy Solo Ops nevű módot is, amiben egyszerre négy karaktert irányíthatunk, mégpedig úgy, hogy szabadon váltogathatunk közöttük.

Ha ezt egy idő után unalmasnak találnánk, akkor a Crazy Settingsnek köszönhetően csavarhatunk egyet a játékszabályokon, így új színt vihetünk a lövöldözésbe. Ilyen például a végtelen lőszer, az alacsonyabb gravitáció, az Explode mód, amiben felrobbannak a hőseink, vagy a nevetségesen alacsony életerő, ami azt is jelenti, hogyha találatot kapunk, azonnal meghalunk.

A második részben egyébként közel 100 új karaktert, 6 új karakterosztályt, 12 elérhető pályát, osztott képernyős opciót és egyéb új játékmódokat is kapunk.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, február 23-án.

1.
1.
crytek
Végre mióta vártam erre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...