Dying Light - így válhatsz legendássá

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 22.
  • Letöltés
Link másolása
A közelgő Enhanced Edition mellett egy ingyenes frissítést is kap a Dying Light, mellyel tovább erősíthetjük a meglévő karakterünket. Ha már kimaxoltuk a skillfát, további 250 Legendary szintre gyúrhatunk rá.

Noha februárban érkezik a Dying Light: Enhanced Edition, az alapjáték tulajdonosai is megkapják a játékmenetet érintő főbb frissítéseket. Ezek közül most a Legendary-szinteket mutatta be a Techland.

Ha már minden képességet kimaxoltál a játékban, akkor sem fogsz unatkozni, hiszen további 250 szintet vezetnek be a fejlesztők, így új felszerelésekre, emblémákra, ruhákra tehetünk szert. És ami a legfontosabb, a képességeinket is továbbfejleszthetjük - növelhetjük a fegyverek által okozott sebzést, rágyúrhatunk az állóképességünkre, az egészségünkre és így tovább.

A Dying Light: The Following DLC-t is tartalmazó Enhanced Edition február 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
GAMEROD
Nem lenne rossz, ha legalább annyira "hihető" lenne mint a Resident Evil. De az ilyen gagyi kinézetű zombik elvették tőle a kedvem.
2.
2.
shooter1234
Steamen most 17 euró a játék, január 4 -ig tart az akció (66% -os leárazás).
1.
1.
zsocc-nrg
Meddig fogok ezzel a játékkal játszani te jó ég! :D Akárki akármit mond, szerintem ez az óriási update/dlc nagyon megéri a pénzét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...