Kooperatív mód sem lesz a Far Cry Primalban

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 7.
  • Hír
Link másolása
Azt korábban is tudtuk, hogy a Far Cry Primalban nem találunk kompetitív multit, de úgy látszik, a kooperatív mókáról is le kell mondanunk. A Ubisoft inkább az egyjátékos élményre koncentrál.

Úgy látszik, az Assassin's Creed: Syndicate után a Far Cry Primalban sem találunk semmilyen többjátékos módot. A kompetitív multi hiánya eddig is biztos volt, de most már a kooperatív mókáról is le kell mondanunk.

A Ubisoft közösségi menedzsere, Jason Paradise a Steam fórumán indokolta meg a döntést. A csapat jelenleg minden erőbedobással a lehető legjobb single élményre koncentrál. A kőkorszaki téma miatt némileg át kellett alakítaniuk a játékmenetet, ugyanakkor a sorozat örökségét is szem előtt kellett tartaniuk, ami nem volt könnyű. Paradise szerint a fejlesztés korai szakaszában nehéz szívvel, de le kellett mondaniuk a multiplayerről.

Lehetséges, hogy a co-op hiánya több játékost zavar, de ha ez az ára a tisztességes kampánynak, akkor mindenképpen jól járunk.

A Far Cry Primal február 23-án landol Xbox One-on és PS4-en, míg a PC-s verzió március 1-jén érkezik. 

8.
8.
Extol
Én már előrendeltem tavaly a CD galaxisból. Remélem nem úgy lesz mint a TESO gyűjtői kiadással, hogy csak győzzem lesni.
7.
7.
Ecneb
#6: Ha lennének barátaid máshogy gondolnád.*

ON:
Személy szerint élveztem, hogy a 4. rész tartalmazott coopot, ha másért nem, már csak azért is, mert nem lan coop-ról van szó, úgymond rákényszerítették a játékosokat, hogy vásárolják meg a játékot a coop élvezéséhez, mint annó DS3-nál.

Erről a játékról nem sokat tudok és próbálok is ennél maradni, mert unom, hogy mindent lelőnek már a trailerekkel, de remélem, hogy az egyszemélyes hadsereg szerepét elfelejtik a fejlesztők, mert az FC sorozat nem áll másból.
6.
6.
crytek
Hála istennek nem is kell.
5.
5.
Extol
Helyes, Skyrim mode! Legjobb. Minden más felesleges
4.
4.
gomba56
#2: Szakóca, meg mamut :D
3.
3.
zsocc-nrg
Eddig egyik Far Cryban sem csalódtam, ahozzáállásuk pedig dicsérendő. Manapság annyi játék koncentrál a többjátékos élményre meg esetleg körítenek hozzá egy rövid kis kampányt hogy jó látni ha valahol a sztori a fő szempont.
2.
2.
logic5
Lesz egyáltalán benne valami? :D
1.
1.
DON GONDOCS
Majd a modderek megoldják, de a Blood Dragonból se hiányzott a coop.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...