PS4-re érkezik az eredeti Psychonauts

Link másolása
Bár immár sok-sok platformon elérhető a Psychonauts, a jelen generációs konzolok egyikén sincs lehetőség kipróbálni ezt az időtlen klasszikust. Nem sokáig lesz ez így, ugyanis PS4-re is megjelenik a játék.

Hamarosan - pontos dátumot mégnem közöltek - PS4-re is ellátogat a 2005-ös, Double Fine által fejlesztett Psychonauts. A játékot a 2005-ös anyagi bukása után szinte alig lehetett fellelni valahol, így jó látni, hogy most újra meghódítja a játékosokat.

Sajnos egy kis kellemetlenség is vegyült a jó hírek közé, ugyanis a játék nem egy teljes átiratot kap, hanem nemrég bevezetett PS2-emulátor segítségével hozzák el a Sony újabb gépére. Sajnos a PlayStation 2-es változat híres volt arról, hogy bugos volt, ráadásul sokkal gyengébben nézett ki az Xbox-os és PC-s kiadásokhoz képest. James Spafford, a Double Fine kommunikációs igazgatója azonban megígérte, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek majd, hogy javítsanak a játékon, és a legjobb élményt kapják a PS4-es rajongók.

A Psychonauts-mánia akkor kapott új erőre, amikor múlt hónap elején a Double Fine bejelentette, hogy végre elkészítik a várva-várt folytatást. A Psychonauts 2-re nemrég jött össze a pénz, ugyanis a fejlesztők a közösség segítségét kérték a finanszírozáshoz. A napokban már a sztoriról is megtudtunk pár érdekességet. A Psychonauts megjelenése még messze van, valamikor 2018-ban várható, de a fő attrakció mellett lesz egy PlayStation VR-exkluzív spinoff is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...