Half-Life-folytatás érkezik egy rajongótól

A 25 éves úriember egész pontosan a Half-Life: Opposing Force folytatásán dolgozik, a Prospektben Gordon Freeman segítségére sietünk majd a Nova Prospekt börtönben.

A Prospekt egy Richard Seabrook nevű srác munkája, aki azért fogott bele a játék fejlesztésébe, hogy azzal villogva esetleg felvételt nyerjen a Valve-hoz. Ez nem jött össze neki, viszont úgy döntött, hogy befejezi a projektet, áttolta a Steam Greenlighton, és február 11-én meg is jelenik.

A Gearbox által fejlesztett, 1999-es Half-Life: Opposing Force folytatásában is Adrian Shephard lesz a főszereplő, aki a Vortigauntok unszolására indul el a Nova Prospekt börtönbe, hogy megmentse Gordon Freemant, akit időközben lerohantak az ellenséges katonák. A Prospekt egyébként 13 pályával érkezik, a játékideje körülbelül a Half-Life 2: Episode One-éval megegyező.

A játék 10 dollárba kerül majd, és nem szükséges hozzá a Half-Life 2. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Valve is áldását adta a munkálatokra, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy a Portal Stories: Mel után a fejlesztőcég egy másik elhanyagolt sorozata is remek adalékkal bővüljön.

21 komment - szólj hozzá!