Far Cry Primal - nyerj és aludj a vadonban!

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft ma versenyt indított Cavebnb címmel, melyben a szerencsés résztvevők két napon át csillogtathatják túlélési képességeiket a vadonban. Te is szeretnéd előcsalni lappangó ösztöneidet? Nosza, tweetelj!

A Ubisoft már a múltban is elképesztő marketingkampányokat vezényelt le, gondoljatok csak arra a versenyre, melynek győztese a Himalája alaptáborában tolhatta a Far Cry 4-et. Most itt az újabb megmérettetés a Far Cry Primal apropóján.

A Cavebnb keretében néhány szerencsés nyertes két napot tölthet el Franciaország vadregényes táján egészen szélsőséges körülmények között - persze előtte szakértőktől kapnak túlélési tanácsokat. Bogarakat, apró emlősöket ehetnek a kiválasztottak és ősemberek módjára barlangban aludhatnak.

Ha szeretnéd próbára tenni ösztöneidet, akkor azt január 21-ig egy Twitter-üzenetben jelezd az érintetteknek (használd a #cavebnb és a #farcrygame hashtaget).

A Far Cry Primal február 23-án landol Xbox One-on és PS4-en, míg a PC-s verzió március 1-jén érkezik.

3.
3.
Extol
#2: Ez olyan mint most TESO féle nyereményjáték, egymillió dollárról. Igen, amerikaiaknak meg briteknek. De azért a reklámot nyomatják ide is. Vegyék be a... Nyalókát
2.
2.
Szelenas
"open to UK/France/Germany/Spain/Belgium & NL only", ezek alapján csak nekik lehet
1.
1.
Extol
Nekem menne. De csak ezért nem regisztrálok twitterre,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...