The Division - tényleg lesz nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 9.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a korábban szárnyra kélt híreszteléseket: valóban lesz nyílt bétateszt a The Divisionből. A felállás a szokásos: az Xbox One-osok egy nappal korábban vághatnak neki.

Habár az Xbox olasz részlege már idő előtt lelőtte a poént, a Ubisoft eddig várt a hivatalos bejelentéssel. Igen, tényleg lesz nyílt bétateszt, és igen, minden érdeklődő részt vehet rajta, nem kell hozzá előrendelni a The Divisiont.

A próbalehetőség február 18-án indul Xbox One-on, majd egy nappal később PC-n és PlayStation 4-en is. Egészen február 21-ig nyúzhatjuk az online lehetőségekkel felvértezett játékot. Mindhárom platformon február 16-tól tölthetjük elő a klienst.

Azért is érdemes újra kipróbálni a címet, mert vadiúj sztoriküldetéseket teljesíthetünk benne, és persze a zárt béta összes tartalmát is megkapjuk. Ha bétáztok, különleges ingame jutalom vár rátok a március 8-án érkező végleges verzióban, amit ráadásul magyar felirattal élvezhettek.

A fenti videóban az ellenséges frakciók mutatkoznak be.

6.
6.
Cooper911
Az open beta kliens a closed beta-t fogja udatelni. Honnan tudom letölteni a closed beta klienst?
4.
4.
Hunszi
#3: egyszerű...a beta ingyenes, felteszed és kipróbálod :) egy filléredbe nem kerül s megkapod a választ, szerintem amúgy simán elmegy
3.
3.
Spiderling
#2: Tervben van, tavaszon veszek egyet, ami most van már 8 éves. :)
A gépigényre visszatérve, azért irtam a HD, FullHD, szóba sem jöhet dolgot, mert néztem külföldi oldalon a gépigényt, és szint mindenhol, már a minimum gépigény is 1920x1080 felbontásra irják. A procim ami gyengébb a minimumnál..a többi megvan, bőven.
2.
2.
#1: Egy nagyobb 16:9-es monitort mindenkepp beujitanek a helyedben, mindenkepp szebb meg ha nem is jatszol, filmekre, weblapokra is jobb.
1.
1.
Spiderling
Szeretnék érdeklődni, a konfigomon elfutna-e? Szivesen kipróbálnám a bétát ha elfut...
Proci:AMD FX-4300(tudom, elavult már)
Ram: 8gb 1600 Mhz
Gpu: Sapphire Radeon R7 260X OC Edition 2gb
Rendszer: Win. 8.1
HD, FullHD szóba sem jöhet, nekem még 4:3 TFT monitorom van, max, 1280x1024 felbontás
Köszönöm a választ előre is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...