Far Cry Primal - mamutot irányítunk a DLC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 16.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Far Cry kőkorszaki epizódja, amelynek az előrendelői DLC-jében egy mamutot irányíthatunk majd. A játék új előzetese ebből ad egy kis ízelítőt, gameplay mamutolás következik!

A Legend of the Mammuth című kiegészítő lesz azoknak a jutalma, akik előrendelik a Far Cry Primalt. A DLC-ben három küldetés vár ránk, mindegyikben egy mamutot irányítva kell teljesítenünk különböző feladatokat: megküzdhetünk például egy orrszarvúval, bosszúhadjáratot indíthatunk az emberek ellen és egy társunk is bajba került, meg kell mentenünk.

A Far Cry Primal február 23-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, a PC-ket pedig március 1-jén veszi be. Nemrég kaptunk egy tartalmasabb trailert a játékról, ezt itt tudjátok megnézni, a további infókért pedig olvassátok el Zoenn előzetesét!

24.
24.
PS4jacksony
Ezt a mamut lovaglást szerintem az alapjáték is tartalmazhatta volna símán.
Én ezért nem fizetnék.
20.
20.
ribizly
Nem (csak) a DLC-kel meg Season Pass-okkal van már itt a baj. Lassan már inkább a tartalommal van inkább a gond. Ha tényleg tartalmas DLC-t kapsz (kvázi kiegészítőt), akkor azért kelljen fizetni. Ha azt már eredetileg is DLC-nek tervezték, akkor legyen az fizetős, nagy ügy. Régen is így volt, csak lehet nem készültek el a kiadáskor még vele. Még az sem akkora borzalom, ha csak néhány pálya a DLC (na jó ez azért gond), amíg azok olyan minőségűek, amit elvárhatsz.
A probléma ott kezdődik, amikor mindenféle korlátozásokat tesznek a game-ekbe, nehogy valaki tudjon nem official kiegészítőket használni. A kutyát nem zavarja, hogy van a Fallout 4-hez, Witcher 3-hoz Season Pass meg DLC, mert közben mellette virágzik a modder közösség. A CoD/BF/AC/FC/stb. játékoknál minden zárt. Ha valami nem a hivatalos kiegészítő része jobb esetben nem indul el, rosszabb esetben ban-al jár. Szóval én nem sajnálom a $-t a fejlesztőktől (és jobb lenne, ha mindenki megértené, hogy a software-t nem igyen adják, hanem az is egy termék, amin sokan nagyon sokat dolgoznak és ez pénzbe kerül), de cserébe kérnék egy kis támogatást a közösségi kiegészítőkhöz. Egyébként amíg ez régebben egy teljesen természetes dolog volt, addig ma feature-ként jelenik meg. De mindennek örülni kell! :)
17.
17.
Grabowsky30+
Nézzétek meg, pl egy GTA5-t, egy rohadt fizetős dlc nincsen hozzá és érdekes módon mégis hülyére vert eladásban bevételben mindenkit! Pedig ha valamihez hát ehhez lehetne végtelen mennyiségű plusz tartalmat adni jó pénzért! De nem Rockstar-nál ezt máshogy gondolják, nagyon helyesen!
11.
11.
TheBate
Pontosan ez a baj, a sok hülyegyerek megvesz minden szart amit elé raknak. Nem tudom a kiadókat hibáztatni, ők nyilván üzleti érdekeket vesznek figyelembe. A mikrotranzakciókról meg ne is beszéljünk, mert elvisz a szívem.
10.
10.
Grabowsky30+
Én konkrétan több játékot is csak emiatt nem vettem meg! 13ért megveszem a játékot és utána még egy 20ért veszek bele tartalmat! A tökömet!!! Nem szép dolog, de ez a dlc-s lehúzás sem az, torrenten ingyen van a dlc is!
8.
8.
mestermagyar
#AAAgameproblems

Mindenki a DLC-k miatt sír én meg itt ülök és az insurgency ww2 overhaul moddal játszom. Ingyen. :)
7.
7.
erasmus
Az a baj hogy a sok hülye megveszi, a kiadók meg még jobban rájátszanak, veszik a barmok mint a cukrot a semmit, akkor adagoljunk még kisebb darabaokat drágábban azt is veszik.
Amíg veszik ezeket a semmidlc-ket kész játékból kivágott részeket, addig nem lesz változás.
Nem szabad vásárolni és kész, majd esetleg ja kijött egy fullos kiadás ami magában foglal mindent.
6.
6.
Caleon
#4: Én is pipa vagyok a DLC-k miatt, egy játékot kétszer-háromszor eladnak ezzel. Sajnos ezen nincs mit védeni, a legtöbb kiadó valóban lehúzásnak tekinti a DLC-t, és igyekeznek kihasználni a hardcore játékosok függőségét.

Vannak DLC-k, amiket nagyon szeretek, és vannak játékok, amikhez minden szart megveszek, de ez az üzleti modell nekem is fáj.
4.
4.
gomba56
#3: De gondolom a későbbiekben mások is megkapják, esetleg megvehetik! De ettől függetlenül akkor is pipa vagyok a Dlc-k miatt! De ez az én egyéni szoc problémám :)
3.
3.
Caleon
#1: Félreértetted, ezt a DLC-t azok kapják, akik előrendelik a játékot, ezért most reklámozzák.
1.
1.
gomba56
Rohadjanak meg! Meg se jelent a játék de már a DLC-t reklámozzák! Szakadnának szét a DLC-k és a seasson pass-ok miatt! Gyűlölöm ezt az üzletpolitikát! Nem csak az Ubinál, mindenhol!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...