Far Cry: Primal - életre keltett kőkorszak

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 19.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten mutatkozik be a Far Cry-széria kőkorszaki kitérője, a Far Cry: Primal, ami most egy igencsak tartalmas, több mint 11 perces kulisszák mögötti videóval hangol a közelgő premierre.

A Far Cry: Primal legújabb videónaplója nem csak azért nagyon érdekes, mert elképesztően hosszú, hanem azért is, mert azt mutatja be, mennyi kutatómunka előzte meg a fejlesztést. A felvételből megtudhatjuk például, hogy mennyi előzetes kutatás kellett ahhoz, hogy a fejlesztők újraalkothassák a kőkorszaki világot, az abban élő embereket vagy éppen azt a nyelvet, amit akkor beszéltek.

A Far Cry-sorozat kőkorszaki kitérője február 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg PC-re március 1-től lesz beszerezhető.

Ebben a bónusz videóban meg azt láthatjátok, hogy az ősemberek, hogyan videojátékoztak a saját korukban.

5.
5.
gomba56
Én várom is meg nem is!
A negatív részét már leírták. Viszont pozitívum a kor, a stílus. Az állatok irányítása tetszik, viszont mivel itt sok a közelharci fegyver ezért egy kifinomultabb harcrendszer jobb lenne! Pl a FC 3 ban bejött a több ellenség leküzdése egyszerre, késdobálás stb! De ha itt is ugyanazt kapom csak dárdával, meg szakócával, az nem lenne biztató! A craftolás gondolom marad a régi, a bázisfoglalás is marad. A hegyes vidék se újdonság.
Ütős történet és olajozott játékmenet kell, hogy elfogadtató legyen!
2.
2.
drizzt10
Ne kezd megint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...