Dragon Quest Heroes II - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 25.
  • Videó
Link másolása
Gyors sikert aratott a Dragon Quest Heroes első része a Sony konzoljain, a Square Enix pedig ugyanilyen gyorsan bejelentette a folytatást is. Most először nézhetünk bele az aranyos akció-RPG-be.

A Dragon Quest és a Dynasty Warriors szerelemgyerekének számító Heroes első része csak októberben jelent meg Európában, ám a folytatást már tavaly áprilisban bejelentette a Square Enix. A "még több és még nagyobb" szellemben készülő második rész PS3-ra, Vitára és PS4-re fut be idén tavasszal, egyelőre csak Japánban. Reméljük, nekünk sem kell fél évet várnunk rá.

Mindenesetre itt van az első trailer, valamint az egyik átvezető jelenetet is megcsodálhatjuk:

3.
3.
north
#1: Nem kell addig várnod az első rész megjelent PC-re ki is próbálhatod :D
Am nem lett rossz én végigjátszottam és csak az miatt nem lett monoton mert story-a van és mindig egy kicsit változatosabb többféle karakter van így aránylag mindenki megtalálja a maga kedvencét és ha okosan hozzátok össze még szintet farmolni sem kell mert elég nagyok lesztek a különböző questekhez Viszont ami külön tetszik az az, hogy a Bossoknál nem csak az számít mekkora a szinted hanem, hogy milyen jól taktikázol. A grafikára nem lehet panaszom mert végig max grafikán játszottam és ha kicsivel több RAMom lett volna akkor még a betöltő Lagokra sem kellett volna várni :D Ha annyira sikeres lett mint mondják akkor remélem a 2 is landolni fog PC-n :D
2.
2.
kamgecam
#1: Az első része állítólag meglepően jóra sikerült,bár én sosem szerettem ezt a fajta musou játékmenetet,szóval felejtős.
Inkább az új Dragon Quest-et 11-et várom.
https://www.youtube.com/watch?v=zGAWbUeIm38
1.
1.
PaprikaJancsi
Soha nem tetszettek ezek a játékok, de ez nagyon aranyosan, és szépen néz ki. Bár azt nem tudom mennyire monoton, de ha egyszer lesz Ps-em biztosan beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...