Itt az új Szellemírtók előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Nyáron landol a mozikban az új Ghostbusters, amely egytől-egyig női főszereplőkkel operál, és nem térnek vissza benne a régi arcok. Ha ezen túltettük magunkat, nézzük meg a film trailerét!

Belegondolni is nehéz, hogy a Női szervek és a Kém rendezője, Paul Feig mit kezd majd az alapanyaggal, annyi biztos, hogy a rekeszizmaink tutira meg lesznek dolgoztatva. Hogy Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones mennyire lesz jó szellemirtó, az majd július 15-én kiderül.

Aki viszont Bill Murray kompániájára vágyik, csalódni fog.

39.
39.
dzsiádzsó
Szerintem érdemes megnézni a Youtubon a like-ok megoszlását, hiába erőlteti ránk hólívúd ezt az áldemokrata, egyenlőek vagyunk, tegyünk mindenben fekete, erős nő, transznemű akármit, attól még ez egy meggyalázása az eredeti szériának.
Az egyenlőségért nem már-már művészeti alkotásnak számító régi filmeket kéne porba döngölni, hanem mondjuk saját háztájékon megnézni hány női, fekete stb. vezető van akár csak hollywood-i filmsutdiókba...
Ami itt zajlik az kb. olyan mintha régi festményekre fekete karaktereket mázolnának oda, mert az úgy liberális, meg Adonisz szobor farkából vaginát faragnának, mert túl maszkulin...
Hát kedves hollywood meg apátok büdös ..... kutya nem nézni meg ezt a fost! Gyártsatok normális filmet, a morális libero ömlengésnek meg a szavazófülkébe és a tüntetésekre korlátozzátok, ne mások alkotásai nevén lovagolva butítsátok a társadalmat...
38.
38.
Formula1fanatic
Az elején a szellem okádós jelenet nem túl eredeti. Véleményem szerint a film már most megérett a leoltásra. A poénok bugyuták, a karakterek erőltetettek, nem elégítik ki az igényeinket, a cgi pedig olyan sterilnek néz ki mintha egy hétig sikálták volna. Láttátok a csajokat? Azt hiszem megnézzük... Pompás:)
37.
37.
Simonus18
#35: Akkor nem lenne jó reklámja a dolognak, pont ez a céljuk nyilván
36.
36.
Falcon
Ez szégyen filért nem ér ki adot erre a szemétre pénzt
35.
35.
Chrysh
#33: Akkor nevezzék el a filmet másképp és ne GHOSTBUSTERS-nek!
34.
34.
dzsiádzsó
Atyaég, annnyira gagyi amikor nők viccesek akarnak lenni, meg badassek, szánalom az egész....
33.
33.
Blueberry
Itt szarozza mindenki,pedig ha nem egy "legendát erőszakólna meg"nagyon jó film volna :) hamár fajtalankodni akarnak sokunk gyerekkorával akkor inkább ez,mint a lego
31.
31.
Nothing
Első blikkre azt mondanám, lehet belőle valami. Mármint valami pozitív.
Meglátjuk.
30.
30.
crytek
Nagyon jó lett 100+ milla garantált!!
29.
29.
Ooorky
Ez szar.
A színészi játék.
A "poénok".

A CGI jó.
28.
28.
Vigohouse
Szegény Harold Ramis forog a sírjában. :(
27.
27.
Tokodboy
Miert nőkkel sexszelsz? Miert?
26.
26.
winhate
Szánalmas ...
Miért nőkkel ? Miééért ??
25.
25.
Simonus18
Alapból ez a beleeröltetett feminizmus sodorta értelmetlen irányba ezt a projektet. Semmi oka, célja nincs annak, hogy nők cserélik le a férfi szereplőket. Nincs semmi bajom a másik nemek szerepeltetésével, és a női egyenjogúság is szép dolog, csakhogy pont hogy eme "szent" cél hibás reflektálását látjuk ... női uralmat a képernyőbe, mert mostanság ezt a felerősödő politikai irányzatot kell mutogatni mindenhol, csak természetesen, megint hibásan. A trailerben meg egyetlen szellemes poén nem bukkant fel.
24.
24.
drat576
Ha a kedvcsinálóban is ennyire ócska primitív közönséges hulladék poénok vannak, akkor mi lesz a teljes filmben? *facepalm*
22.
22.
Futu-Retro
#21: Hát igen, de mondjuk az sem járja, hogy a Sony elkezdte törölni a kommenteket. Az én kommentemet is törölték, pedig csak egy idézetet írtam a régi Szellemirtókból.
20.
20.
Skygameboy
Szerintem annyira nem vészes, egy megnézést így a trailer alapján nekem talán megér ,aztán kitudja lehet mégse. Mondjuk annyira biztos nem lesz rossz mint a Burok. Életem legfájdalmasabb perceit töltöttem annak a filmnek a társaságába.
17.
17.
Macifasz
#14: Hát de érted...ez se nem vicces, se nem látványos, se nem vagány, a karakterek már most idegesítőek...minek várjunk? :-D
16.
16.
delphijos
Lehet hogy már ennyire alacsony az ingerküszöböm, de én is rosszabbra számítottam.
15.
15.
maktub
Nem is tudom, hogy mi a meglepőbb: hogy mennyire nem vicces ez az előzetes, vagy, hogy a 30 éves eredetinek az effektjei mennyivel jobbnak tűnnek, mint ez a steril fos CGI.
14.
14.
logic5
Várjuk ki a végét. De remek, hogy 2 perc után temetitek, igazi ungarisch mentalitás :D
13.
13.
godach
#5: Én is erre gondoltam. Még a híreket sem követtem (bár a régi sem tartozott a kedvenceim közé) de sokkal rosszabbra számítottam.
12.
12.
Futu-Retro
Az a baj, hogy már hányós, fingós, rikácsolós jelenetek nélkül nem is tudnak manapság “vígjátékot” készíteni. Még véletlenül sem veszik a fáradtságot, hogy valódi vicces helyzeteket gyártsanak. Nézzenek már meg a készítők pár régi Chevy Chase, Bill Murray, Steve Martin, Billy Crystal filmet! Nekem semmi bajom a nőkkel, de miért kell itt hülyébbnek beállítani őket, mint Egonékat a régi részekben. Azok kicsit lökött tudósok voltak, ezek viszont… ááh hagyjuk.
Egyébként nemrég újranéztem a második részt és az elején a Batman-es poénon szakadtam, mert még most is simán megállja a helyét.:D
11.
11.
Chrysh
#10: Beigazolódni látszik ezután (SZERK?)
10.
10.
Chrysh
Beigazolódni látszik ezzel a "Szellemirtós" förmedvény után az állításom, hogy a Garfield, a Transformers és a Tini Nindzsa Teknőcök is azért készültek el, hogy szisztematikusan szétbarmolják a gyerekkori emlékeimet!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...