Gameplay ízelítő a KotOR felújított változatából

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 9.
  • Videó
Link másolása
Szépen haladnak az Apeiron munkálatai, most már egy hosszabb gameplay videót is megnézhetünk a Star Wars: Knights of the Old Republic felújított változatából. Csak ne jusson a Shadow Moses sorsára!

A Poem Studios még februárban jelentette be, hogy felújítják a Star Wars: Knights of the Old Republicot, méghozzá a negyedik generációs Unreal Engine segítségével. Az Apeiron címet viselő projekt nemcsak látványban pipálja majd le az elődjét, de tartalmilag is többet ígér, így új helyszínekre és küldetésekre is számíthatunk.

Habár a Shadow Moses esete is bizonyítja, hogy a kiadók általában nem tűrik az efféle magánakciókat, a poemes srácok lelkesek, és azt mondják, miután az ő munkájuk teljesen ingyenes lesz, senki sem köthet bele...

Akárhogy is, az első gameplay videót már meg tudjuk mutatni a konverzióból:

15.
15.
kirschakos
#14: lehet, bár az a rész, ahol jöttek ellenfelek a videóban sem hasonlított. Mondjuk, lehet, hogy még nem voltak kidolgozva kellőképpen. Egyelőre csak kíváncsi vagyok, de nem támasztok nagy elvárásokat. Talán egy későbbi videóban már ott lesz a Star Wars hangulat :)
14.
14.
adamsfamily
#4: az első gondolatom nekem is ez volt.De lehet,hogy csak az teszi,hogy lényegében majdnem teljesen üres az egész pálya.Ha lesz belőle valami,lehet,hogy kipróbálom.
12.
12.
xanatos0911
Jedi Knight szériát kellett volna inkább kezelésbe venni, könnyebb lett volna. Kéne már egy igen jó TPS játék, aminek multija is van.
7.
7.
godach
Egyébként ez nem gameplay, csak egyszerűen nézelődik a pályán.
6.
6.
godach
#5: Nem ismered a KOTOR-t? :O
5.
5.
Brenor
Ez fps lesz, mint a jedi knight?
4.
4.
kirschakos
Nagyon szép, de egyáltalán nem jön át a Star Wars hangulat. Lehet, hogy a dizájn, vagy az új látószög miatt, de nekem nagyon nem hasonlít a Kotorra.
3.
3.
Kolompár Tarzan
#2: Nyugtával dícsérd vagy szidd a napot. Inkább reménykedj, hoyg összejön. Ráérsz károgni, hogy ha tényleg buka lesz.
2.
2.
Sun9us
Most lehet, hogy köcsögnek fogok tűnni, meg negatívnak, de ebből semmi sem lesz. Rengeteg ilyen projekt volt eddig, abból kb. a Black Mesa készült el, de annak is csak a 3\4-e. Bukta lesz ez, pedig nagyon szeretném, hogy sikerüljön.
1.
1.
Effecta
Karakter interakciókat néznék meg nagyon szívesen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...