A Sumo Digitalhoz került a Dead Island 2

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly nyáron jelentette be a Yager és a Deep Silver, hogy különválnak útjaik, ami azt is jelentette, hogy a Dead Island 2 fejlesztő nélkül maradt. Szerencsére sikerült új csapatot találni a projekthez, mégpedig a Sumo Digital személyében.

A két évvel ezelőtti E3-on, a Sony konferenciáján mutatkozott be a Dead Island második része, aminek a kiadásáért a Deep Silver, a fejlesztésért pedig a Spec Ops: The Line alkotógárdája, a német Yager Productions volt a felelős. A két fél kapcsolata azonban tavaly nyáron végleg megromlott, a kiadó elvette a projektet a Yagertől, akik így kénytelenek voltak lehúzni a rolót.

Az elmúlt fél évben ezért úgy nézett ki, hogy a hirtelen fejlesztő nélkül maradt Dead Island 2 már sosem fog elkészülni. Jelentjük, nem így lesz, a Koch Media vezérigazgatója, Klemens Kundratitz ugyanis az MCV-nek elárulta, a Sumo Digital fogja átvenni a fejlesztést. Az a Sumo Digital, akik az elmúlt években olyan játékokon dolgoztak, mint a Disney Infinity, a LittleBigPlanet, a Forza Horizon 2, de az éppen készülő új Crackdown fejlesztésébe is besegítenek.

Még az is meglehet, hogy már idén megkapjuk az új részt.

3.
3.
Arbor
#1: Damn son, chill....
2.
2.
crytek
#1: Azért meg nekik volt egyedi és kreatív ötletük ami láttán egyből ők kapták meg a melót.
Szóval epekedve várom mi lehet egy n+1. zombis játékban egyedi és kreatív.
1.
1.
Hunork
"Disney Infinity, a LittleBigPlanet, a Forza Horizon 2"

És hogyan került egy ilyen csapathoz egy kib*szott Zombis, Open World FPS játék???
Ráadásul ezek közül csak a Disney Fosinity jelent meg PC-re és hát a port, húú hát sz*r lett...
És még az előző játékaik 90% is csak konzolon és egy emlékezetes alkotásuk sem volt, főleg nem a Dead Island kategóriájában, sőt, úgy tudom, hogy ilyen játékot még nem is csináltak...

Gratula Koch, köszi, hogy elbaszod az egyik várt játékom -.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...