Megjelent a Stories: The Path of Destinies

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 12.
  • Videó
Link másolása
Könnyed hangulatú akció-RPG-t készített a Spearhead Games PC-re és PS4-re. A Stories: The Path of Destinies főhőse egy folyton peches kalóz, Reynardo, aki a lázadók oldalán száll szembe a császár armadájával.

Reynardo, a nép egyetlen reménysége, aki bátran szembeszáll az őrült császárral és talpnyalóival. Miközben Boreas felhők közt lebegő földjét felfedezzük, fejleszthetjük mágikus kardunkat, ráadásul a saját kalandunkat éljük át, a narrátor dinamikusan, valós időben reagál a cselekedeteinkre.

A Stories: The Path of Destinies egy gyors iramú akció-RPG, amelyben kincseket gyűjthetünk, testreszabhatjuk hősünket, ám igazából a sajátos narratíva ad egyedi ízt a játéknak, amely már elérhető PC-re és PS4-re.

7.
7.
izolee69
#5: Sajna keves a local coop-os jatek, pedig nekem nagyon bejon az ilyesmi. Az Alienation-t is vartam, mint a messiast, de egybol legorbult a szam, mikor kiderult, hogy csak online coop van benne, pedig abban a stilusban nagyon adna magat a local is. :-(
6.
6.
izolee69
#1: Ja, nagyon baratsagos az ara es tetszetos kis jatek, szerintem en is bezsakolom majd... bar hogy mikor lesz ra idom, az jo kerdes, mert par percen belul kezdem a DS3-at, es ha ki akarom platinazni, mint a tobbi From jatekot, akkor egy jo darabig el leszek vele. :-)
5.
5.
latis666
Nagyon várok egy local coop-os hack n slash-t. Ahogy elnézem ebben sincs. :(
4.
4.
Mortis
Bastion much?

egyébként tetszetősnek tűnik, így beállt 1001.-nek a kipróbálandó játékok közé.
3.
3.
Claymen
A nép egyetlen legénysége?
2.
2.
XuChi
Eddigi kb 1 óra játékidő alatt tetszik. Egy könnyed h&s. Akár csak a Diablo.

Tetszik.
1.
1.
KeXxX
Már a konzolra való bejelentés óta figyelem, lehet meg is veszem mert egyáltalán nem drága és eddig csak jókat olvasni róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...