Problémák a The Division frissítésével Xbox One-on

Link másolása
Elég komoly galibát okozott a The Division tegnap megjelent frissítése Xbox One-on. Úgy tűnik, hogy többek karaktere törlődött az update aktiválása után. A fejlesztők már vizsgálják a hibát.

Tegnap jelent meg a The Division új frissítése, mely rengeteg újdonságot, illetve kisebb-nagyobb javítást és finomítást hozott a játékba. Sajnos azonban többeknél egy elég komoly hiba került elő, és az update aktiválása után törlődött a karakterük a játékban. Másokkal játék közben, egy hibaüzenet után fordult elő ugyanez.

A reddites felhasználók beszámolói alapján úgy tűnik, hogy a hiba csak az Xbox One-os játékosokat sújtja. A fejlesztők a Twitteren már jelezték, hogy tudnak erről, azonban a felhasználók türelmét kérik, ugyanis ki kell még vizsgálniuk a problémát.

20.
20.
xanatos0911
#17: Ha mindenkinek ez a dolga, akkor reagálhatnál Te is a hírre, nem nonszensz, capslockos ubihater mondatokat fröcsögve ideszambázni, mint valami támadó menyét :P Béke
19.
19.
s4jtqkac
#16: o.O.. Indeed.. Oké, aláírom, 50k+ skill power a ballistic shieldel kombinálva durva dolgokra képes, de incursionon 1shotolni akkor sem fogsz vele ha mindenki más smart covert/pulseot használ..
18.
18.
CitromH
#17: Apró anomália... "kettő a kedvencem DEAD SPACE - TOMB RAIDER" vs "Ubinak utoljára a ps2-es korszakban volt jó játéka a - Prince of Persia" Az Assasin sorozatot véletlenül kihagytam a felsorolásból, pedig nem kis franchise. A Prince of Persiáról jutott eszembe.
17.
17.
#16: Látom kurvára képben vagy a kiadókkal lol

Am abból amit felsoroltál kettő a kedvencem DEAD SPACE - TOMB RAIDER a többi nem érdekel...

#xanatos--pont hogy nem maradok ki semmi jóbol....a hírre reagáljatok,ne a firkálásomra!! Ubinak utoljára a ps2-es korszakban volt jó játéka a - Prince of Persia ( trilógia)
16.
16.
CitromH
#8: De az már gondolom csalásnak minősül, hogy pár kínai pisztolyal letolja az incursiont 1shotolva mindenkit nem?

ON: igez ez valahogy tipikus UBI...

#13 Hát nem tudom: Settlers, Division, Anno, Dead space, Might and Magic, Titanfall, Battlefield, Tomb Raider, Morrowind, stb. Csak így hirtelen... Annyira azért nem szar kiadó, csak szeret balf@szkodni...
15.
15.
xanatos0911
#13: Akkor mi értelme a kommentednek, - kérdem én - ha nem reagál senki? Meg kell osztanod bele a nagyvilágba tisztességesen, hogy elsőosztályú UBI hater vagy? Sosem értettem az ilyen embereket... színtiszta gyűlöletből idejönnek fikázni egy netes oldalon, kíváncsi vagyok milyen életed lehet Neked is, hogy ennyi dühöt kell kiadnod :P Tudod mit... Csak gyűlölködj és maradj ki jó élményt adó játékokból, amíg mi kiválogatjuk azokat az Ubi játékokat, amikkel érdemes játszani és jól szórakozunk. Te meg ennyivel kevesebb élménnyel rendelkezel majd. Pont.
13.
13.
#12: Nem kár!!!de én csak jó játékot veszek meg és Ubinak nincs egy sem,ti meg kinyalhassssátok of-fososok.nektek mindig a kommentemre kell reagálnotok??...
12.
12.
zimonyini
#9: Kár érted!
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: Még jó! :D
9.
9.
UBISOFT-- FOREVER-- RESPECT... hogy szopjanak le,még jó hogy nem veszem meg 1 játékukat sem!
8.
8.
s4jtqkac
#7: Értem, de ez inkább netkapcsolati nyavajának tunik mint csalásnak.. Illetve, h az egyik talent 30 a másik 40% damage resistance-t ad bizonyos szituknalami egy jol idözitett survival linkel(80%ugyanebböl) igazabol megoldhatja a kérdést.. Viszont az meg nem csalás, h ügyesen használja vki a karit.. Vagy szerencsésen..
7.
7.
Sh4d3
#2: így fogalmam sincs hogy mennyi az annyi... akkor viszont a párosítással volt probléma ami most ki lett küszöbölve... akkor csak trollkodtak. amúgy csak azért írtam h sebezhetetlen mert mikor 287K critel a haverom és nem mozdul az élet csík akkor elég gyanús h nincs ott valami rendben azzal az emberel. 1v4nél meg főleg bizar a dolog.
6.
6.
s4jtqkac
#4: Az istenit neki, h a mondandom többi része meg céltalanul kering a világhálón..:/
5.
5.
s4jtqkac
#4: Az istenit neki, h a mondandom többi része meg céltalanul kering a világhálón..:/
2.
2.
s4jtqkac
#1: Totál lenulláztad az agyamat ezzel a sebezhetetlen dologgal.. Mondjuk egy darabig tankoskodtam 118khealthel meg 4.5k armorral es akk engem is csak csikizett az atlag a csapat meg addig szedte öket, de sebezhetetlen?? Milyen a dpsed?
1.
1.
Sh4d3
inkább a csalókat szűrték ki finoman fogalmazva... nem is találkoztam sebezhetetlen ügynőkel tegnap dz-be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...