Már tudjuk, mikor jön a Valentino Rossi-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot és egy új trailert is kapott a Valentino Rossi - The Game, ami a Sébastien Loeb Rally EVO-t is jegyző Milestone-nál készül. Remélhetőleg ezúttal jobb játékot sikerül összehozni.

Az idei MotoGP-játék Valentoni Rossi nevével kerül boltokba, és az ígéretek szerint ez lesz az eddigi legteljesebb rész a sorozat történetében - annyira, hogy nemcsak motorokat, de raliautókat is vezethetünk majd többek között. A játék június 17-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és bár lesz PC-s verzió, ennek az érkezéséről nem tudunk semmit.

3.
3.
Morzsi1
Pfff, szegény Rossi, nem tudja, szerintem legvadabb rémálmaiban sem gondolná, mihez adja a nevét. Ahogy Sebastien Loeb se hitte volna. Régen lojális voltam a Milestone-val, és állítom, hogy pl. a MotoGp 15 egész jó játék. de speciel a SebLoeb Rally konkrétan katasztrófa volt. Pláne, hogy rá három hónapra jött a Dirt Rally.
Szóval szerintem is egy csapás lesz. aztán ne legyen igazam...
2.
2.
logic5
Na akkor ennek is annyi...
1.
1.
Gykrizsi
Hát a SL után ez maximum kicsit szar lesz, de inkább nagyon. De milyen király, hogy lehet rallyzni is, egy motoros játékban. Mint ha a CD Project csinálna egy bus simulatort, de azért lehet benne szörnyeket is ölni, mert ha már van egy olyan játékunk, ako má mé ne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...