Hamarosan bemutatkoznak a Rockstar újdonságai

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 19.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two is megtartotta aktuális pénzügyi évére vonatkozó beszámolóját, ahol a befektetőknek elmondta, hamarosan megismerhetjük a Rockstar újdonságait. Úgy néz ki, több projekten is dolgozik a csapat.

A Take-Two pénzügyi beszámolóján kiderült, hogy hamarosan bemutatkoznak a Rockstar legújabb újdonságai, amelyek egyike jó eséllyel a régóta pletykált Red Dead Redemption-folytatás lesz. Strauss Zelnick, a kiadó elnöke azt is elárulta, hogy a Rockstar projektjeire a 2018-as üzleti évben lehet számítani, amit jelenti, hogy 2017. április 1-jéig biztosan nem kapunk új játékot a Grand Theft Auto fejlesztőitől.

A kiadó idei bevételeinek jelentős részét a GTA Online-nak köszönheti, ami negyedévről negyedévre növekszik. A Grand Theft Auto V-ből egyébként már 65 millió darabot szállítottak le a premier óta, csak a mostani és az előző negyedév alatt 5 millió példány került ki a boltokhoz. Érdekesség, hogy tavaly ilyenkor még 52 milliónál járt a játék. A WWE 2K16 is jól fogyott, abból a megjelenés óta 3 millió lemez talált gazdára, így nem meglepő, hogy lesz WWE 2K17 is, aminek első részleteit a következő hónapban jelentik majd be. 

A beszámolóból az is kiderült, hogy az éves árbevétel 31 százalékkal emelkedett a tavalyihoz képest, így 1,08 milliárd dollár után idén 1,4 milliárd dollárt termeltek a kiadó játékai. Ebből jelentős részt hasított ki magának a digitális tartalmak forgalmazása. Az évről évre növekvő piac 53 százalékkal termelt több pénzt, rekordot érő 697,7 millió dollárt. 

Az elmúlt negyedévre vonatkozó adatok is impozánsak. Az árbevétel 377 millió dollár volt, ami a tavaly ilyenkor elért 300 millió dolláros bevételhez képest szép eredmény. A negyedévben a digitális értékesítés 35 százalékot ugrott, így 194,8 millió dollárt termeltek a DLC-k és egyéb kiegészítések a 2K-nak.

11.
11.
Kobe24
#6: Mert te filmből se nézel meg egy régit ? Abból is vannak felújítások. A játékoknál is vannak olyan klasszikusok amiket szívesen jatszik az ember ujra felújított grafikával meg még egy két plusszal amit általában raknak a remasterdbe.
10.
10.
br1Koo
2017 április 1-jénél előbb biztos nem? Csak nekem gyanús ez a megadott nap? :)
1.
1.
roli33
Red Dead lesz. Manhunt is jöhetne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...