Dead Island: Definitive Collection - indulhat a hent

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 1.
  • Videó
Link másolása
Ha már a folytatás sorsa erősen kérdéses, újra nekifuthatunk a Dead Island első két részének. A definitív kiadás az összes DLC-t tartalmazza, és maga az engine is kapott némi ráncfelvarrást. Csekkold a launch trailert!

Már a Dead Island és a Dead Island: Riptide is eléggé szavatos szórakozást biztosít, s akkor még nem is említettük a Retro Revenge néven futó oldalnézetes endless runnert, amit hozzácsaptak az újrakiadásokhoz. Ha a sorozat eddig kimaradt, csak a definitív kollekcióba érdemes beruháznod, amely 39,99 euróba fáj.

A platformok: PC, Xbox One és PS4.

Ennyit fejlődött a grafika:

19.
19.
Serovics
Kár kiadni pénzt ezért, jó a régi is!
18.
18.
Codehook1337
#12: En biztos megveszem par honap mulva kb 5 6 rugoert sztem. Anno jatszottam vele 5 6 orat es tetszett, de vegul egyeb okok miatt nem folytattam a riptideot probaltam utana de oda mar keves volt a gepem azota van konzol szoval itt az ido bepotolni. Mostanaba ugy se jelennek meg mar jo jatekok.
17.
17.
rezy
Hát ez tényleg vicc... Már a Batmannél is feltűnt, hogy ha tippelnem kellene fordítva voksolnék a platformokat illetően, itt detto. Tomb Raidernél legalább látszódott a törődés, de újabban már elég pár színt megváltoztatni és kész a remaster :P Gow3 érkezik holnap, kiváncsi vagyok ott érződik e az újítási szándék!
16.
16.
crytek
#12: Van, nem véletlen csinálják őket.
15.
15.
#13: En csak az olyat ami kimaradt v gyujtom, elobbi a Last of Us remastered, utobbi a Resident Evil-ok, a hat mar meg is van :-)
14.
14.
maktub
#12: Nekem kimaradtak ezek a játékok, úgyhogy vevő lettem volna erre a kiadásra, ha nem spórolják le Riptide-ot a lemezről.

Codehook1337: Igen, tudomásom szerint az Xbox one-on verzión rajta van mindkét rész.
13.
13.
roli33
#12: Ez a legtöbb definitive meg remastered kiadásról elmondható. A jó szó a felesleges. Vagy tényleg annyian megvennék ezeket az újrakiadásokat?
12.
12.
exonic
Van egyáltalán valaki akinek szüksége volt erre? Nem rosszindulatból, csak...
11.
11.
zozo76hun
kapitalizmus
10.
10.
zozo76hun
#9: ez a kapitalizmis, gyerekek! :)
9.
9.
#7: De miért, spóroltak a lemezzel vagy mi? :D
8.
8.
Codehook1337
#7: Ez csak ps4en van igy ugy tudom.
7.
7.
maktub
#5: Épp azt írtam, hogy nincs. Egész pontosan csak a különleges, nálunk nem kapható kétlemezes kiadás tartalmazza a Riptide-ot külön lemezen. A sima estén, ami nálunk is megjelent, csak az első rész van fizikai hordozón. Ezt megerősítette több kicsomagolós videó, valamint a Platinum Shop adatlapja is.
5.
5.
jackie
Akkor most rajta van a Riptide a lemezen vagy nincs?
4.
4.
isti89
Èn is ezt akartam írni. :D Egyáltalán fejlődött a grafika? :D Az original bejátszásoknál nekem sokkal jobban bejött pèldául a víz. ;)
3.
3.
Az összehasonlító videónál szerintem felcserélték a feliratokat, vagy ha így néz ki a definitive az ultra gáz, iszonyat ronda :-D
2.
2.
maktub
*mármint a Riptide-ot
1.
1.
maktub
Azért az szemétség, hogy a második rész nincs rajta a lemezen, PS4-en csak letöltőkód formájában tartalmazza a kiadvány!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...