E3 2016: Dropzone - egy kis MOBA, egy kis RTS

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rise of Nations egykori fejlesztőiből verbuvált Sparkypants Studios egy 1v1-es küzdelmekre kihegyezett RTS/MOBA hibriden dolgozik, amely a gyors meccsekre összpontosít, robotokkal és hatalmas robbanásokkal.

A Sparkypants Studios játéka egy egyedülálló 1v1-es küzdelmekre kihegyezett stratégia, melyben minden játékosnak három egysége lehet egyszerre. A karaktereket csapatként is irányíthatod, vagy elküldheted őket külön is másodlagos célokat teljesíteni. A Dropzone-ban viszonylag kis térképeken nyomulunk, és nagy hangsúly van a karakterek képességein - a bázisépítéssel nem kell bajlódnunk.

A MOBA-k dinamikája megvan az anyagban, ugyanakkor a térkép folyamatos figyelése, és a különféle helyzetekre való gyors reagálás miatt RTS-ként is megállja a helyét a játék. Hőseink öt osztályba sorolhatóak, van köztük tank, lövész és mérnök is, a futurisztikus sci-fi világnak köszönhetően mindegyikük egy-egy mechát irányít. A 15 perces meccsek alatt karaktereink szintet lépnek, idővel még durvább DPS-sel rendelkeznek.

A Dropzone free-to-play cím lesz, s talán az eSport is felfigyel rá. A közelgő próbalehetőségekről és hírekről a hivatalos honlapon tájékozódhatsz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...