Hivatalosan is halott a Criterion sportjátéka

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 22.
  • Gyászhír
Link másolása
Emlékeztek még a Burnout fejlesztőinek sportjátékára, melyben quadokkal, helikopterekkel, jetskivel és wingsuittal nyomulhattunk volna? Az alkotást még a 2014-es E3-on mutatták be, és azóta nem hallottunk róla. Nem véletlenül.

Két éve jelentették be a Criterion Games új játékát, amely egy rendkívül ambiciózus próbálkozásnak tűnt. Hasonlóan a Ubisoft-féle Steephez, ez is rengeteg extrém sportot mixelt - csak járművekkel. Az autók mellett, motorcsónakokkal, ejtőernyővel, jetskivel, motorosszánnal, quadokkal, helikopterekkel nyomulhattunk volna a GoPro-generáció legnagyobb örömére.

A 2014-es E3 óta semmit nem hallottunk a projektről, ami nem véletlen, ugyanis mint kiderült, megragadt a prototípusfázisban, és most bár biztosan nem látja meg a napvilágot. A hírt az EA képviselője erősítette meg a GameSpotnak.

A csapat mindenesetre nem fog unatkozni, hiszen szorosan együttműködik más EA-csapatokkal. Többek közt a Star Wars: Battlefront VR-változatának munkálataiba is besegítenek, de egy új IP-vel is kísérleteznek. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

2.
2.
Harrison_Wells
utálom az ilyet. ennél még az is jobb ha másik engine-el kidobnak valami minősíthetetlen szutykot.
1.
1.
shatterhand
Sose hallottam rola. Max vmi golf meg burnout keverekerol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...