Valami készül a Diablo háza táján

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Blizzard legfrissebb állásajánlatait átfutva nagyon úgy tűnik, hogy egy bejelentésre váró Diablo-projekt készül. A fejlesztők rendezőt keresnek az alkotáshoz - lehet, hogy a negyedik részről van szó?

Az Overwatch-hoz, a Heroes of the Stormhoz és a World of Warcrafthoz folyamatosan készül új tartalom - jó hír, hogy a Diablót sem felejtette el az irvine-i vállalat. Nyilvánvaló, hogy a harmadik rész sem szorul háttérbe, ám a csapat legfrissebb állásajánlatai közt mazsolázva feltűnt egy "bejelentésre váró Diablo-projekt" is. Ehhez keresnek most rendezőt.

Érdekesség, hogy a stúdió még mindig keresi azt a sikeres pályázót, aki a sorozat jövőjéért felel majd. Lehetséges, hogy már készül az új iteráció? Egy biztos, hogy a Blizzard mindig több vasat tart a tűzben, nem lehet tudni, hogy végül miből lesz kézzel fogható termék.

Egy tavalyi álláshirdetésből arra következtethetünk, hogy készül a Diablo 2 (vagy az első rész) remaster változata, ráadásul tavasszal új javítás érkezett a klasszikus részhez - erre legutóbb 2011-ben volt példa.

A Diablo III négy éve, 2012-ben landolt PC-n.

9.
9.
Hab
Bár beletelt kis időbe, szerintem a 3 képes volt felnőni a második részhez.
8.
8.
sebtapasz
Már 4éve,hogy megjelent a 3. Rész....??? Repül az idő...Am. jó volt ,a wichdoktort nagyon bírtam! :-)
7.
7.
Nicodemus
A masodik resz hangulata es tortenete veri a harmadikat. Viszont tobb ev Dio3azas utan a masodik resz mechanikaja kisse elevultnek tunik, nem olyan dinamikus. Szoval szerintem mindegyik resznek megvan a maga elonye.
6.
6.
kopic
2. rész sokkal jobb, mint a 3.
5.
5.
Prax
Én a Path of Exile-ben találtam meg ami a diablo 2-ben megfogott régen. Sajnos a gépem fos hozzá mióta kinyúlt a vga-m.
4.
4.
DarkLord
Pedig jó a 3. rész is a maga módján főleg a kieg-nek köszönhetően. Azzal próbálták kicsit gatyába szedni a játékot. Nekem az abszolút kedvencem az első rész és ez nem mellékvizes szöveg, mert bármikor előszedem és szívesen játszok vele és nem csak a nosztalgia él benne, mint a legtöbb játék esetében, ami régi és ha előszedném le is rombolnám az adott játék iránti nagyra tartott rajongását az ember. Akkor, mikor az első kijött netem még nem volt, de szarrá játszottam, majd a 2. résznél már volt internetem és azt még szét kockultam én is a Bnet-en :D Így visszagondolva a 2. rész is jó a maga módján, de nem annyira ott már nem szívesen tolnám a Baalrun-okat és ezt nálam jobban megszépíti az idő, mint az első részt. Annak olyan atmoszférája van, hogy mai napig hatása alá vonja az embert, ha bekapcsolja a játékot.
3.
3.
Death-Wanderer
Sajnos én a d2 utàn megvettem a 3. Részt és itt annyiba is maradt... Ez van nem győzött meg hogy megvegyem a kieget. Pedig d2 vel 8 évig nyomtam 12 maxos kari stbstb
2.
2.
DarkLord
Ideje lenne annak a 2. kiegészítőnek már tényleg, mert a fene tudja mikor léptem be utoljára...talán télen valamikor.
1.
1.
Necreon
Elég rég sanszos már a második kiegészítő a Dio3-hoz.
Nem csak hogy a sok-sok éve kiszivárgott (igaz időrend szerint máshogy alakult) relase tervek szerint kettő kiegészítőt fog kapni, ezt nagyon alátámasztja hogy a Reaper of Souls nem kapott rendes cinematic záróvideót csak ezt a tekercses stílusú valamit ami csak átvezetőnek volt használva addig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...