Battlefield 1 - 10 térképpel és 7 játékmóddal?

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Battlefield 1 zárt alfatesztje nem csak azért volt érdekes, mert végre mozgás közben is láthattuk a játékot, hanem azért is, mert a fájlok között turkálva több érdekes információt is ki lehetett bányászni.

Mozgásban már többször is láthattuk a Battlefield 1-et, a játék multiplayer módjáról is érkeztek már hivatalos információk, most viszont újabb részletek kerültek elő, köszönhetően a zárt alfateszt fájlainak.

Egy Lobix300 nevű felhasználó ugyanis vette a fáradtságot és részletesen átvizsgálta azokat, így nem csak az derült ki, hogy milyen kiegészítők és fegyverek állnak rendelkezésünkre, vagy hogy milyen dögcédulák ütik a markunkat.

Az adatokat bújva megtudtuk, hogy a korábban bejelentett térképek mellett öt másik is helyet kap a premier napján, így tíz helyszínnel és hét játékmóddal rajtol el az első világháborús összecsapás. Utóbbiak közül eddig a régi ismerős Conquest és a Domination eddig is biztos volt, de lesznek majd újak is, mint például a Possession vagy a Breakthrough. Ezekről viszont a nevüket leszámítva semmit nem tudni.

A kampányról is kiszivárogtak részletek, így ha hinni lehet a rajongónak, akkor hat különböző fejezetből áll majd a sztorimód.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Stranger
Az a baj a 10 térképpel, hogy ebből 8db kicsi, CoD-os, futkározós lesz és csak 2 igazi Battlefieldes nagy térkép ami valóban egy háborús fílinget ad, sok repülővel, tankkal, taktikával. Persze azokat is telenyomják már bázisokkal, de azért még mindig jobb mint "CoDozni".
9.
9.
ollie92
#8: BF3 - BF4 csupán 8 multi pályával kezdett amihez érkezett még 20 pálya a premiumosoknak. Csomó új játékmód, jármű és fegyver. Ezidáig csak 5 pályáról lehetett tudni, féltem is, hogy ilyen Battlefront szerű semmi lesz, de úgy néz ki erre rágyúrtak :)
8.
8.
Necreon
Érdekes az Overwach-nál mindenki azt mondja hogy 12 pálya kevés, 2 játékmód kevés, akkor is ha minden további ingyenes lesz, és ez így milyen gáz.

Jön a Battlefield, 10 pályával és 7 játékmóddal amiből 2-őt ha játszanak (Rush és Conquest), meg egy 60 dolláros season pass mögé vágott térképek és fegyverek, és mindjárt "nem lesz ez vészes, teljesen átlagos".
6.
6.
ollie92
Az alpha nagyon jól sikerült, már vagy 15 órát játszottam, de nem lehet vele betelni :D Teljesen más, mint a BF3/BF4. Ez bizony nem rókabőr lehúzás, hanem egy új Battlefield :) Nagyon átdolgoztak mindent, sokkal nehezebb, figyelni kell a környezetre és a hangokra. Persze pár hiányt észrevenni :

- Repülők, a Fighter szétszed bárkit, hiába nincs dobható bombája, bárkot leszedek vele. Gond az, hogy földi célpontokra pontatlan, keveset sebez.

- Behemót. Youtuberek mondták, hogy nagyon OP, de könnyű leszedni, hát nagyon nem. Konkrétan nem volt olyan meccsem ahol lezuhant volna -.-

- Support teljesen felesleges. Fegyverei pontatlanok, csak bipoddal használható.
Játékban csak párszor szorultam lőszerre, amúgy mindig marad golyó nálam.

-Scout (Sniper) nagyon élvezhető a megnövelt lősebesség végett :) De a lista szerint marad nála a flare gun (spotting) meg a páncéltörő golyó (tankokat csak megcsípi, semmi komoly DMG)

-Medic medium távú félautomata karabélyokat kapott, holott élesztéshez jobban kell a CQ ( géppisztoly + shoti)

Assault - az abszolút OP class, minden meccsen az emberek 80% ezt viszi.
Legjobb géppisztolyok, anti tank gránát, meg anti tank puska.

Hiányolom, hogy a full játékban nem lesz Thompson 1918 :/ és a scout nem kap több hasznos gadgetet :/ Kell az a spawn beacon, scoutnak az az egyik legnagyobb előnye..
4.
4.
GODL1KE
fú de várom hogy megvehessem, Doom és Overwatch multi mellé igazi csemege lesz! x)
3.
3.
Gykrizsi
#2: Szívesen, egyébként teljesen átlagos mennyiség. A pályák aránylag nagynak tűntek, nem lesz ez vészes.
2.
2.
Shifty
#1: Köszi, javítottam.
1.
1.
Gykrizsi
Felvannak cserélve a számok a cikkben és a címben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...