PlayStation 4-re költözik a Lifeless Planet

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Stage 2 Studio megerősítette, hogy a PC-s és Xbox One-os premier után a hónap közepén PlayStation 4-re is elérhető lesz a hidegháborús érát az űrben megelevenítő kalandjáték, a Lifeless Planet.

A Stage 2 Studio tájékoztatása szerint a PC-re már 2014 óta, Xbox One-on pedig május közepe óta elérhető Lifeless Planet hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. A Sony konzoljára szánt változat lényegében ugyanaz a Premier Edition lesz, ami Xboxra is megjelent, igaz, az ígéretek szerint a látvány és az irányítás a PS4 képességeihez lesz igazítva.

A Lifeless Planet egy külső nézetes, sci-fi hangulatú akció-kalandjáték, amiben egy olyan amerikai asztronautát alakítunk, aki a sikeres landolást követően elveszíti csapatát. Miközben épp társaink után kutatunk, különös és rejtélyes dolgokra bukkanunk, és közben a hidegháború szelleme is kísért minket.

A játék július 19-én érkezik PlayStation 4-re.

6.
6.
user101
Sajnálom ezt a játékot, mert egy oriási kihagyott ziccer. Nagyon izgalmas és érdekes történet, fantasztikus hangulattal DE csapnivaló, pocsék kivitelezéssel... Sajnos tipikusan az az amatör indie projekt amiért borzasztóan kár...
5.
5.
logic5
#4: Annyira kellemes, hogy elalszol közben :D
4.
4.
crytek
Nagyon kellemes kis game. Csak ajánlani tudom.
3.
3.
Chrysh
#2: Ők írták kalandnak, de jah ez csak egy sz*ros sétaszimulátor a rosszabbik fajtából :D
2.
2.
kastorhun
#1: Kaland?
Inkább walking simulator
1.
1.
Chrysh
Emiatt rühellem az összes kalandjátékot, szóval szerintem nem lesz gazdagabb ezzel a rettenettel a ps4 kínálata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...