Karaoke-játékot készít a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha csak énekelni szeretsz, de táncolni nem, akkor bizonyára örülni fogsz a Just Sing bejelentésének. A játék voltaképpen a Just Dance mellékága, és hasonlóan a SingStarhoz, itt is a mobilunkat használhatjuk mikrofonként.

A partijátékok szerelmesei idén szeptemberbe új karaoke-játéknak örülhetnek a Ubisoft jóvoltából. Xbox One-ra és PS4-re érkezik a Just Sing, amely több mint 40 énekelhető klasszikus és modern dalt tartalmaz, és hasonlóan a PS4-es SingStarhoz, itt is az okostelefonunkat használhatjuk mikrofonként. Ehhez csupán egy iOS-es vagy androidos alkalmazást kell letöltenünk, és máris indulhat a móka.

A fejlesztést a témában jártas iNiS csapata végzi - nekik köszönhettük a Nintendo DS-es Elite Beat Agentset, valamint a Lipset és a The Black Eyed Peas Experience-et. Érdekesség, hogy a Just Sing a mobilunk kameráját is kihasználja, így a tévé képernyőjén is láthatják magukat a játékosok. Az anyag kompatibilis a PlayStation Camerával és a Kinecttel is.

A Just Sing szeptember 6-án jelenik meg.

3.
3.
#2: Nem, még mindig nem a troll vagyok, akinek képzelsz. Ennek a játéknak a világon semmi értelmét nem látom. Én a Guitar Hero-kat imádtam (az újtól irtózom), az legalább poén. Énekelni viszont úgy is lehet, ha jutubról, vagy igazából szó szerint bárhonnan benyomod a zenét. Nem kellenek szivárványok és macskamancsok ahhoz, hogy összeállj a haverokkal partizni egyet. Ezt az a különösen hülye réteg fogja használni, aki még épp annyira ért az ájfonjához, hogy a kellő appot le tudja tölteni hozzá, ugyanakkor kétlem, hogy mégis pont ez az instagramos selfies baromságokon élő célcsoport fog játszani vele. Filterek ott is vannak. De még mindig előbb megy be egy helyre, mint ül le a nemlétező konzolja elé.
2.
2.
#1: Nem lehet mindenki akkora hc, mint te.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...