Prey - egy űrállomás tele szörnyekkel

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Tegnap kezdetét vette az idei QuakeCon, ahol levetítették a Prey első gameplay videóját is. A játékot a CryEngine hajtja, a főszereplőnk most bemutatja kalandjaink helyszínét, ahol nem csak barátságos lények élnek.

Az Arkane Studios játékában Morgan Yut irányítjuk, aki az első gameplay előzetesben szépen bemutatja azt az űrállomást, ahol nyomasztó kalandjaink játszódnak. A hely tömve van szörnyekkel, ráadásul Morgan úgy érzi, valaki figyeli őt.

A fejlesztők az alapoktól kezdve írták újra a frencsájzt, ráadásul egy pszichológiai csavarral bolondították meg az új Preyt. A kampány során sokat kell rögtönöznünk annak érdekében, hogy túléljünk és válaszokat találjunk a kérdéseinkre.

A Prey PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, pontos megjelenési dátuma még nincs.

Friss képek:

8.
8.
Macifasz
#7: Nálam a szörnyekkel nincs gond, na de a pókiszonyomnak nagyon nem tesznek jót. :-D Ok, ezek nem klasszikus pókok, amiktől irtózok, de attól még na. :-D
7.
7.
markoci555
Nálam mindig a kis szörnyek verik ki a biztosítékot, itt is azok a pókizék nagyon bajosak lesznek...
6.
6.
FekaFOB
Nem értem miért nem házon belüli enginet használnak a srácok. Lehet eredetileg nem is Preynek készült? Hol vannak a teleportok? Fura
5.
5.
Gykrizsi
Nekem nagyon adja, alig várom már, hogy kipróbálhassam.
3.
3.
#2: "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni mielőtt kihordja a részeid az erdőbe. A szó amit kerestél az 'egyelőre'. "
2.
2.
user101
Én örülök az engine választásnak, mind annak a ténynek, hogy elrugaszkodtak az eredeti játéktól. Kicsit sérelmezem, hogy nem mertek bevállalni egy új ip-t, de hát ez van.
Az első játék számomra egy borzasztó lapos és monoton hentelésből állt, roppant irritáló karakterekkel, felesleges s bugyuta szellemi szállal. Ez is valami sokkal jobbnak látszik egyenlőre ! Én szurkolok !!!
1.
1.
crytek
Egy UE4-es Prey Remake jobb lett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...