Ezért törölték a Prey 2-t

Link másolása
Az idei E3-on mutatkozott be az Arkane által fejlesztett Prey, mely sok kérdést felvetett azután, hogy törölték a Human Head által fejlesztett Prey 2-t. Pete Hines, a vállalat marketingese most elmondta, miért is kukázták az előző verziót.

Máig homályos számunkra, hogy a Bethesda miért döntött úgy, hogy törli a Human Head által fejlesztett Prey 2-t. Ez különösen az idei E3 Arkane-féle Prey-bejelentése után vált érdekessé, hiszen akár át is alakíthatták volna az előző verziót, ha ennyire ragaszkodik a kiadó a szériához.

Pete Hines, a Bethesda marketingesének elmondása szerint amikor észrevették, hogy a Prey 2 nem olyan, mint amire számítottak, már nem volt visszaút - a legjobb megoldás a játék törlése volt. Hines azt is hozzátette, hogy nagy eséllyel a Bethesda soha nem fog több részletet elárulni az ügyről, mivel az egészet már lezártnak tekintik, a Human Head pedig más projekteken dolgozik.

A kiadó nem szeretné, ha a fejlesztők rosszul éreznék magukat a Prey 2 törlése miatt, ezért senki sem akarja az ügyet felhánytorgatni. Ennek ellenére Pete Hines az E3 és azelőtt, hogy leleplezték volna az új Preyt, felvette a kapcsolatot Chris Rhineharttal, a Human Head alapítójával, hogy a támogatásáról biztosítsa. Szeretné ha továbbra is hinne a munkájában, és nem a magyarázkodással foglalkozna. Hines úgy fogalmazott: "Ez most nem jött össze."

7.
7.
godach
#6: Indiegalán 4 dolcsi most, másik 9 játék mellett.
6.
6.
Extol
#1: Kösz a tippet.

Hírhez annyit hogy ilyen az igazi idő és pénzpocsékolás
5.
5.
user101
Magyarán semmit nem, mondtak csak annyit, hogy nem mondanak semmit. ;)
4.
4.
crytek
#3: Az sok érte :D Indiegalán csak HH-ba szabad vásárolni úgy 0.75-1.8$ között vannak a csomag árak. De a Group buy készítőknek (nekem is) ingyen van :D
3.
3.
godach
#2: Igen. 4 dodó. Ahogy te mondanád.
2.
2.
crytek
#1: Amit magyarok fejlesztettek!!!(ha jól tudom) Bundleba olcsón beszerezhető most
1.
1.
godach
Pont most találkoztam a Vortex: The Gateway-el.
Prey rajongóknak szerintem kötelező, na meg végre egy single craftolós, survive játék.
https://www.youtube.com/watch?v=flK208n397g
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...