Robinson: The Journey - egy utazás kezdete

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Crytek fejlesztette Robinson: The Journey VR-projekt videónaplójának első része, ami stílusosan annak az utazásnak a kezdetét mutatja be, amelynek hamarosan mi is részesei leszünk majd.

A Crytek munkatársai ellátogattak Frankfurt legnagyobb természettudományos múzeumába, ahol dinoszauruszok és egyéb csodák tanulmányozásával gyűjtöttek ihletett legújabb VR-játékukhoz, a Robinson: The Journey-hez.

A Robinson egy hajótörött űrhajós történetét meséli el, aki társával, egy robottal egy különös, kezdetben barátságos planétán találja magát. A túlélés mellett az is feladatunk lesz, hogy felderítsük a bolygót és kitaláljuk, hogyan jussunk haza.

A Robinson: The Journey egyike lesz azon PlayStation VR-játékoknak, amelyek a Sony-féle sisak premierjével egyszerre, október 13-án debütálnak.

6.
6.
user101
Hát azért az nem igaz, hogy nem értenek a játékkészítéshez! Az első rész annyi lehetőséget és szabadságot adott a kezedbe, amit azóta is csak kevesen és mindezt tette olyan változatosan, látványosan és dinamikusan, hogy öröm volt nézni! A második rész is nagyon jól sikerült, csak teljesen más kontextusba terelte az irtást, de mint játék nagyon is élvezhető.

Ha valamihez nem értenek, akkor az a történet mesélés és dramaturgia. Na abban csapnivaló az összes, de mint játék fantasztikus !
4.
4.
h.jozsa
remélem a neo-val együtt!
3.
3.
crytek
Inkább egy új Crysis-t vagy Remasteredet belőle!
2.
2.
user101
Ugyan már! Dinoszauruszok ?! Hányadik nap ? :D
1.
1.
Thor Vath
Kicsit felületes kutatómunkát végeztek a fiúk, mert figyelmen kívül hagyták a 2015-ös felfedezéseket, amelyek bebizonyították, hogy a dinoszauruszok zöme részben, vagy teljesen tollal borított volt. Igen, a T-rex is :)
Na nem baj, ez egy idegen planéta, itt lehetnek csupaszok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...