Ilyen lesz a Titanfall 2 single kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 12.
  • Videó
Link másolása
A Respawn Entertainment nem egy sciptelt küldetéssort tervez kampány néven. Az egyjátékos módban nyitott végű arénaharcokat vívhatunk, mindezt elég érdekes narratívába csomagolva. Itt vannak az első részletek és látnivalók.

A Titanfall 2 egyjátékos kampányában egy Jack Cooper nevű lövészt irányítunk, aki már nagyon szeretne egy saját titánt. Álma csakhamar teljesül, egy BT-7274-es robotot irányíthat egy szerencsétlen baleset következtében, de mindenek előtt egy új akkumulátorra kell szert tennie, hogy működésre bírja.

A neuro-link segítségével Jack bármikor kommunikálhat a titánjával, aki hasznos tanácsokkal látja el őt. A párbeszéd határozottan intim és sokszor elég vicces is. Ha például egy szakadék áll előttünk, többféle megoldás lehetséges, a siker esélyét mindegyik opciónál százalékban adja meg derék mechánk. Az egyik módszer szerint robotunk a kezébe kapja hősünket és átdobja a túloldalra. Ilyen egyszerűbb környezeti fejtörők gyakran feltűnnek majd a sztorimódban.

A készítők szerint a kampányban soha nem lesz két egyforma ütközet. Az újságíróknak bemutatott demóban egy ellenséges előőrsöt kellett megtisztítani. A játékosok választhatnak, hogy lopakodva cserkészik be azt, vagy távolról, egy mesterlövészpuskával leszedegetve a katonákat.

A saját stílusunknak és mozgásrepertoárunknak megfelelően nyomulhatunk, olyan fegyvereket használva, ami tetszik. Ha szeretnénk, kimászhatunk a titánból és gyalog haladhatunk előre. Falakon futhatunk és nagyokat ugrálhatunk. A szabadságérzet tehát igen nagy a Titanfall 2-ben.

Ami pedig a sztorimód hosszát illeti, a producer, Drew McCoy roppant biztató utalásokat tett. "Ez a leghosszabb kampány, amin valaha is dolgoztam." Az biztos, hogy a küldetések tartalmasak lesznek, egy-egy pálya teljesítése nem 10-15 percig tart majd.

A Titanfall 2 október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
Ooorky
Remélem elég intim lesz a kapcsolat kettejük között, hogy némi felnőtt tartalommal is feltölthessék a művet.
3.
3.
Dark_Temptation
#2: lel.. azért mert hasonlít a szörny? úristen... XD
2.
2.
mzperxreg
Ez nem Titanfall 2, hanem Avatar 0.8.
1.
1.
user101
Maga a világ nagyon tetszik, klasszak a helyszínek és én alapvetően szeretem az ilyen sci-fi hangulatú shootereket. Ami viszont kicsit aggasztó, hogy jelenleg az AI föld butának tűnik. Lehet, hogy direkt gyenge szinten játszottak vele, de vannak ott problémák, nem is kicsik. Simán végignézi szó nélkül, mint egy karfiol amit a társát legyilkolják, vagy hagyja magát körbesétálni, hogy aztán hátba lehessen gyilkolni. Amúgy meg a kis mecha-t ( ? ) leszámítva a többiek ácsorognak, mint valami agyag-galamb-lövészeten... Annak viszont nagyon örülök, hogy nem leszünk belekényszerítve azokba a szerencsétlen lépegető agyag-kacsákba. Még a végén egy jó játékot csinálnak belőle ?! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...