GC 2016: Az űrgárdisták lenyomják az eldarokat

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
A Warhammer 40.000: Dawn of War III legújabb tízperces kedvcsinálója ismerős helyszínre kalauzol el minket, de ezúttal egy egészen más csatát mutat be. Főszerepben az űrgárdisták, a szenvedő fél pedig az eldarok népe.

Az E3 után a Gamescomon is jelen volt a Relic Entertainment legújabb Warhammer 40.000: Dawn of War-játéka. A harmadik iteráció a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re és természetesen rengeteg újdonságot fog tartalmazni.

Így nemcsak új egységek mutatkoznak be, de a játékmenet is kap egy kisebb felújítást, aminek értelmében visszatér a fedezékrendszer, továbbá a készítők igyekeznek összemosni az előző két rész sajátosságait is.

Bővebben itt olvashattok a részletekről.

3.
3.
kastorhun
Még mindig tetszik.
De az tényleg nevetséges hogy az E3-as küldetést láthatjuk újra.
2.
2.
crytek
#1: Sajnos elég sok game-nél az E3on már látott videót cipelik :(
Vicces hogy nem voltak képesek 1-2 perc új jelenetet felvenni. Felettébb szánalmas.
1.
1.
Necreon
De vártam már egy új gameplay-t, de ez ugyanaz a küldetés mint amit hónapokkal ezelőtt láttunk, és amit azóta pár hetes időszakonként lehozott 20 perces formában vagy 4 különböző online lap úgy hogy saját gameplay-ként vették fel stúdiólátogatáson... sajnos ebben semmi új nincs azoknak akik ezeket követték :(. Talán csak a dupla kardos eldar egység.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...