Kártyajáték készül a Titanfall alapján

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Erre a bejelentésre tényleg nem számítottunk. A Titanfall Frontline egy PvP-re kihegyezett, gyors iramú kártyajáték lesz mobilokra, melyben egy olyan parancsnokot irányítunk a csatamezőn, aki pilótákat és titánokat terelget.

A Titanfall-univerzum bőven elbír a hátán egy gyűjtögetős kártyajátékot is, legalábbis az EA döntéshozói így gondolták. A Titanfall Frontline játékmenete leginkább a Hearthstone-t, a Magic: The Gatheringet és a The Elder Scrolls Legendset idézi, csak éppen a körítése más.

A játékban egy parancsnokot irányítunk, aki több száz pilóta, titán és burn-kártya közül állítja össze az ütőképes csapatot. Ezek kombinációjában rejlik a siker titka, így érhetünk el extra sebzést - a cél természetesen a rivális parancsnokok legyőzése lesz.

Minden megmozdulásnak, azaz laplerakásnak energiaköltsége lesz (ez a mana helyi megfelelője).

A Titanfall Frontline-ban valós idejű kompetitív PvP-t találunk, és hiába érhető el több száz lap, mindegyikük fejleszthető és testreszabható lesz. A közösségi funkciókra is rágyúr a fejlesztő, céheket alapíthatunk, így a játékosok egymást segíthetik.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de sanszos, hogy a Titanfall 2 premierje (október 28.) környékén csaphatunk le a spin-offra iOS-en és Androidon. Ha az elsők között próbálnád ki, itt regisztrálj rá.

4.
4.
McDuff
Ennél még meg is értem a játékban is megtalálható Burncardok miatt, nah de a többi?
3.
3.
markoci555
2.
2.
B-Shaggy
#1: Pontosan. És ahogy az MMO és a MOBA korszakban, most is csak annyit tudok reagálni rá, hogy szánalmas, és csak lejáratják magukat.
1.
1.
Lorthirash
Pár évvel ezelőtt mindenki Mmo-t akart csinálni, aztán mobát , most meg mindenki kártyajátékot csinál :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...