Lenyűgözően néz ki a Robinson: The Journey

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A Crytek egy olyan bolygóra kalauzolja a játékosokat, amin hemzsegnek a letűnt korok lényei. A dinoszauruszos VR-játékba most hosszabban is belenézhetünk, ráadásul kifogástalan minőségben. Az állunkat keressük.

Vajon milyen érzés lehet egy balesetet követően egy olyan bolygón landolni, amely nem csak meseszép, hanem veszélyes is? A Robinson: The Journey hőse mindezt a saját bőrén tapasztalja meg, amikor nála sokkal nagyobb dinoszauruszokkal találkozik - néhányuk eléggé vérszomjas, így a túlélés nem is olyan könnyű. Emellett még a hazajutás megoldása is ránk hárul.

A Crytek új címe PlayStation VR-exkluzív lesz, és a kütyüvel egy időben, október 13-án debütál majd. Most hosszabban is belenézhetünk:

22.
22.
godach
Kár a kinectel összevetni.?
Nem kár azt. Nem volt hiba a kinectben, csupán nem mi voltunk a célközönség 8bár egy két sör mellett, elbaromkodtunk a haverokkal)
A VR teljesen más és tágabb réteget célzott meg, mint a kinect.
Míg te, meg én, meg a hozzánk hasonlóak lusták voltak ugrálni rá, addig rengeteg olyan ismerősöm gyereke van, aki előszeretettel csinálta.
Viszont, míg te szívesen elnyomsz egy Dead Space.-t Vr-ben addig lehet ezek a kölykök nem fognak vele foglalkozni.
Szerintem nem rossz, csak kiaknázatlan volt a Kinect projekt. :)
20.
20.
Mekee85
#19: Igen, biztos nagy élmény azzal a felbontással az egész. Majd ha nem lesz ilyen pixeles az egész. Ha megél még 2 generáciot biztos jo lesz.
19.
19.
Angelwing
A VR-ban olyan érzésed van mikor egy virtuális teremben ülsz és filmezel mintha egy 3-5 méteres vásznon néznéd a filmet vagy játszanál. Ezt írták valahol. Hát ha játékra nem is de mozizásra biztos jó lesz. Meg kirándulni virtuális helyszíneken. Ja és azt nyilatkozták a sony-nál hogy valszeg kompatibilis lesz PC-vel is. Hát úgy még több szemüveget tudnak eladni és a pc-n úgy állítasz grafikát és olyan játékkal játszol amivel akarsz. De persze nem akarok senkit meggyőzni hogy jó lesz ez szerintem.
16.
16.
aordog
Engem jobban érdekel a VR-en a normál játékok játszása...illetve egy film megtekintése.Egy valami biztos: a Kinect sem azért bukott meg, mert az ötlet nem lett volna jó, de számomra a tartalom volt az, ami szegényesre sikerült! (a Disneyland mondjuk nekem akkoriban bejött)
Ha mondjuk itt teszem azt egy uncharted nagyobb élményt adna, mint egy TV-n gamelés, akkor engem megvettek kilóra. Ez még nincs veszve.....
15.
15.
DON GONDOCS
#9: Ugyanarra a sorsra jut mint a kinect, hatalmas potenciál van benne, csak nem tudnak vele mit kezdeni. Kinect (ott volt a lehetőség a kardozós vagy autó verseny játékokhoz) itt a vr agya magát bármilyen rpg vagy nyomozós játékhoz. De csak ilyen kazár játékok lesznek. lehet jönni azzal hogy karót nyelt vagyok és ez a jövő. Pedig hatalmas mellényúlás lesz az egész. Egyszerűen nem használják ki és nem ad annyi+ a játékhoz hogy ez egy iránymutató játék kiegészítő legyen.
14.
14.
KOREA24
#9: +1 abszolút egyetértek. Ez a vr is olyan lesz mint a kinect: pár évig nagy durranás volt es annyi. Most is csak arra tudnám elképzelni, hogy használnám, hogy az autós játékokban nézelődök vezetés közben :)
12.
12.
xICEMANx
Szörnyen néz ki, undorító a grafika. Amit egyszer láttam trailer-ben az nem ilyen volt. Ez valami hulladék. Rossz volt nézni.
11.
11.
Angelwing
#9: Autós és motoros játékokkal biztos jó lesz. Nekem nem is kell több, pedig még a resi is jön hozzá. Karácsonyra meg is van az ajándékom. LOL
10.
10.
Angelwing
Lesz benne tenni való, tuti vétel nálam.
9.
9.
Mekee85
https://youtu.be/Voh3OirRPPc

Viazont itt egy valodi gameplay, vàgatlanul.
A cimben lévőt azépen megvágták, semmi nincs benne mikor mozog, azzal a darabos ugrálásokkal, hatalmas nagy kamu, és azért nemis egészen olyan szép. Irdatlan low poly az egész.
Az a darabos irányitás meg meginf csak azt támasztja alá, hogy kitalálták ezt a vr dolgot, viszont hogy mozogj is benne, azt még nem sikerült.
Nagyon az az érzésem hogy idővel majd casual baromságok platformjává degradálodik az egész, mint ahogy a move, kinect, stb.
Egy értelmes használhato cimet sem láttunk.
Ja de, autosjateknak belsőnézetre tökéletes lehet, de ennyi.
8.
8.
godach
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy ez VR cucc. Eddigi vr-es címek hagytak azért kivetnivalót....
7.
7.
crytek
Új Crysist vagy Ryse-ot!
6.
6.
sanada
Én nem dobtam tőle hátast, szerintem elég rondácska szegény, a Frostbite még mindig 2x mossa fel vele a padlót.
5.
5.
Skygameboy
Számomra egész biztatóan néz ki de azért remélem lesz valami akció is benne.
2.
2.
Stranger
Köze nincs az első teaser-hez:
https://www.youtube.com/watch?v=AOZtqDhQP44

De ezt már megszoktuk a Sony-tól. Ha szerencsénk van ettől már nem lesz rondább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...