For Honor - elképesztően sikeres volt a zárt alfateszt

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Ha időben leadtad a jelentkezésedet, akkor a hétvégén jó eséllyel lehetőséged volt kipróbálni a Ubisoft legújabb játékát, a For Honort. A kiadó szerint milliók haltak meg egyetlen hétvége alatt.

A Ubisoft jelentése szerint százezrek vettek részt a For Honor zárt alfatesztjén, a játékosok pedig átlagosan 4 órát és 38 percet töltöttek el az ellenfelek legyilkolásával. Az adatok szerint a játékosok közel harmada a négynapos próbakör alatt legalább háromban aktív volt, vagyis ezek az adatok jól mutatják, tényleg óriási volt az érdeklődés a különböző stílusú harcosokat egymásnak eresztő For Honor iránt.

Szintén sokatmondó adat, hogy a hétvége alatt a For Honor több esetben is a Twitch második legnézettebb játéka volt, ezzel olyan népszerű alkotásokat is beelőzött, mint a Counter-Strike, a DOTA 2 vagy a World of Warcraft. Ráadásul mind a négy napon ott volt a Twitch toplistáján.

A próbahétvége alatt 5 577 000 kivégzést hajtottak végre a játékosok, és összesen 89 603 900 harcos esett el a csatamezőn. Ez azt jelenti, hogy átlagosan minden másodpercben 16 kivégzés történt és 259 harcos vesztette életét.

A For Honor a jelenlegi állás szerint február 14-én jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on.

21.
21.
mr_rich
en szeretem az ekezeteket, cikkhez nincs mit hozzafuznom. (hianyzo ekezetek, helyettesitsetek be: ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ')
20.
20.
Őrnagy
Az ékezetes témáról nincs mit mondanom, remélem, nem gond :)
19.
19.
Őrnagy
Tehát jövő nyáron-ősszel.
16.
16.
shatterhand
12.
12.
Stranger
http://angliai-magyarok.co.uk/ekezetek-az-angol-billentyuzeten.html
11.
11.
TryGun
Szóval én voltam az egyetlen aki már az első trailer-nél regisztrált a játék bétájára és mégsem kapott kódot hozzá....... Hát mit mondjak a játéknál én is gondolkozom az els napos vételnél, de jobb lett volna ha ki bírtam volna próbálni. :(
10.
10.
Yanez
#8,9: Hat senki nem vette a lapot? :D
9.
9.
Arsenal4ever
#7: Tilccsad ki akor légyszives!! En kikésszűlök ha vallaki nem tud hejesen irni.
7.
7.
Yanez
#2: Utalom amikor valaki ekezetek nelkul ir. A jatek pedig varos!
6.
6.
Maximo32HUN
Szerintem Fantasztikus játék volt még e+b irányítással is .
4.
4.
Hunszi
#3: első napos vétel lesz nekem is, remélem még lesz beta is
3.
3.
Hunszi
#1: Ha visszavesznek a grafikából is jó lesz...gyönyörű a játék mindhárom platformon, de ami ennél is fontosabb, hogy roppant szórakoztató :)
2.
2.
shatterhand
Elso napos vetel. Rohadt jo volt es gyonyoru.
1.
1.
ollie92
Kiváncsi vagyok, hogy a kedves UBI milyen módon nyírbálja meg a játékot és miként bassza el ezt a remek ötletet. Na meg milyen szintű grafikai visszalépés lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...