Battlefield 1 - újabb előzetesen a kampány

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 4.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb mint három hét van már csak hátra a Battlefield 1 megjelenéséig, és bár a kampány promóciója csak múlt héten indult be, azóta viszont elképesztő hőfokon ég. Ezúttal a The Runner küldetés kapott teaser trailert.

Múlt héten tartalmas betekintést kaptunk a Battlefield 1 történetébe, hiszen a 12 perces játékmenet-bemutató mellett egy hosszabb előzetest is megleshettünk. Ahogy azt korábban írtuk, az első világháború idejében játszódó játék több szereplő szemszögéből meséli el a háború borzalmait.

A legújabb teaser trailer a The Runner című epizódból mutat villanásokat. Ebben a részben egyébként az Oszmán Birodalom elleni offenzívába csöppenünk majd bele, mint a brit erők egyik futára.

A végleges változat október 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

18.
18.
#16: A 10 órás kipróbálható verzióban talán csak az első két mission lesz elérhető.

#15: aztán nehogy meglepődj, ha sokkal hamarabb bekerül. Tele van a vault pár éves címekkel.
17.
17.
Macifasz
#16: Sztem ugayan az lesz, mint a Fifa 17-ben a The Journey-nál, hogy elviheted egy bizonyos szakaszig, majd aztán kapsz egy kis szöveget a képernyőre, hogy "akkor ez ennyi volt, majd innen folytatod, ha megjelent a játék." Persze lehet nem, de én ezt tudom elképzelni.
16.
16.
laggr
Origin Access-el lesz lehetőség végigjátszani a kampányt vagy csak valami rövidített verziót?
15.
15.
Thor Vath
#14: Hamar elrepül az a négy év :)
14.
14.
crytek
Aztarohadt de várom már hogy EA Vaultbe bekerüljön. 4 eurot megér majd a single player
13.
13.
#12: Nem csak konzol volt, és a 4 eleje felé is biztosan van legalább egy ilyen. (Asszem az első 2 küldinél tovább nem jutottam.) Elég árulkodó, amikor a frame rate hirtelen átugrik locked 30-ra :) Amúgy a legutóbbi Medal of Honornál is ugyanez volt a helyzet.
12.
12.
Stranger
#11: Renderelt átvezetők max a kihallgatós jelenetek voltak a 3. részben, de talán az is csak konzolon. 4. részben már semmi ilyenre nem emlékszem.
De mondom, azért néz ki olyan jól a vidi, mert a pofádba nyomják a karaktert jeleneteknél. Lövöldözés közben ha a közelükbe mész már nem fognak ilyen jól kinézni. A többi jelenet meg nem tom, én nem látom olyan lehetetlenül szépnek a BF4/Battlefront után.
11.
11.
#10: Ez egy in-game átvezető, én azokra a renderelt cutscenekre gondoltam, amiket küldik közé szokásuk betenni már a harmadik rész óta. Valószínűleg a fenti videóban látott karakter interakciók, párbeszédek is ebbe a kategóriába fognak esni. A multi is elég szép, ez pedig még durvább lesz, mivel mint tudjuk, azt a bizonyos "csövet" sokkal jobban ki lehet gyúrni látványra. Én csak azt mondom, hogy a trailerben főleg az előbbit láthatjuk. (Szerintem.)
10.
10.
Stranger
#9: Csak a karakterek szoktak részletesebben kinézni jeleneteknél, de ez minden mai játéknál így van. Amúgy a BF4 is durván nézett ki, ami már 3 éves.
https://youtu.be/HQCSvhy4Zu0?t=1m30s
9.
9.
Baromira hangulatosnak tűnik. Kár, hogy az utóbbi részek kampánya után már nem fel sem merül bennem, hogy ez jó is lehet. :/

#7: Elég gyanús, hogy ennek a nagy része csak cutscene. Szép lesz, de nem ennyire.
7.
7.
DarkLord
Olyan brutálisan jó a látvány, mintha az ember filmet nézne vagy ezzel egyetemben, mintha valóság lenne, nagyon sokat hozzátesz a beleélésbe.
4.
4.
pjoco
i5 4570. High-ot tökéletesen bírta. Igaz van mellé egy R9 380 4gb Nitro videókártya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...