Úgy néz ki, elkészülhet a Gears of War-film

Közel tíz éve jelentették be először, hogy filmet készítenének a Gears of War alapján, ahogy azonban a mellékelt ábra is bizonyítja, a munkálatok nem haladtak éppen zökkenőmentesen. Ezúttal maga Rod Fergusson hozta a jó híreket.

Tegnap launch partit tartottak a Gears of War 4 jövő héten esedékes megjelenése apropóján, ahol Rod Fergusson, a The Coalition vezetője megerősítette, készül a Gears of War-film, a Microsoft a Universallal együttműködve hozza tető alá az adaptációt. Mivel a projekt még az előkészületi fázisban van, részletekkel nem tudott szolgálni az úriember, azt viszont már most leszögezte, nem az a céljuk, hogy szolgai módon másolják a játékokat: a lehető legjobb Gears-filmet készítenék el, ennek érdekében pedig eltérhetnek majd az alapanyagtól.

A Gears of War-moziról először 2007-ben kezdett el beszélni a Microsoft, akkor arról lehetett hallani, hogy a New Line Cinema megvette a játék jogait, és filmet forgatna a sorozat alapján. Noha már írót is vadásztak hozzá, a munkálatok zátonyra futottak, 2012-ben röppentek fel azok a pletykák, amelyek szerint újrakezdték a munkálatokat. Miután ezeket is csend követte, jó eséllyel immár harmadszorra fut neki a Microsoft az adaptáció megvalósításának.

8 komment - szólj hozzá!