Hivatalos: készül az új Beyond Good & Evil

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem tudjuk, mi lesz a címe, és részleteket sem kaptunk egyelőre, mindenesetre a játék hivatalos Facebook-oldalán formálisan is megerősítették, hogy Michel Ancelék belevágtak a fejlesztésbe.

"Ha Beyond Good & Evil-hírekre vártál... Tessék! Örömmel erősítjük meg, Michel Ancel és a Ubisoft Montpellier stúdió egy új Beyond Good & Evil-játékon dolgozik jelenleg" - olvasható a Beyond Good & Evil hivatalos Facebook-oldalán, méghozzá az egyik új concept art társaságában.

Apróság persze, mi mégis nagyon örülünk a hírnek: egy olyan játékról beszélünk, amivel 2008 óta hitegetnek bennünket, és aminek a sorsáról azóta sem érkezett formális állásfoglalás. Oké, a Ubisoft vezetői rendre belengették, hogy "persze-persze, készül", és jó néhány teaser képet kaptunk a minap, ennek a posztnak mégis óriási a jelentősége, mert azt tükrözi, hogy a kiadó végre eldöntötte: most már bizony piacra kell dobni a játékot.

Jó eséllyel azonban még várni kell egy darabig a folytatásra (?), Ancel legutóbbi posztja szerint még bőven az előkészületek zajlanak a projektnél.

3.
3.
Dante McFarlane
Éppen ideje!
F*ck Yeah!!!
https://www.youtube.com/watch?v=U1tAvRebJ2A
2.
2.
shatterhand
Lósz..t (nem mintha engem érdekelne a játék).
Mióta volt a Vivendi újbóli kísérlete az Ubi irányításáért azóta csöpögtetik hirtelen a concept artokat. Talán annyiból jó hogy az ürge tényleg nekiáll, mert most már a főnökei is rákényszerítik.
1.
1.
DON GONDOCS
A Last Guardian is készül és beis fejezik talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...