Battlefield 1 - megörökíthetjük a háborút

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 7.
  • Hír
Link másolása
Ha minden áron látványos screenshotokat és videókat rögzítenél a Battlefield 1-ről, erre is lehetőséged lesz, hiszen a shooterben beépített spectator módot és képlopóeszközöket találunk - konzolokon is!

Az EA legfrissebb blogbejegyzéséből kiderült, hogy nem kell külső segédprogramokhoz nyúlnunk, ha képeket és videókat készítenénk a játékban. A nézelődést elősegítő spectator mód és fejlett képlopóeszközök egyaránt a rendelkezésünkre állnak majd mindhárom platformon.

A látványos screenshotok készítésére szakosodott Berduu már ki is próbálhatta a fícsört, és egy videóban elmagyarázza, hogyan működik az egész. A spectator módban egy kiválasztott katonát vagy járművet is követhetünk, de kapunk szabad kamerát is, amit bárhová letehetünk a térképen. A látószöget és minden mást szabadon variálhatunk.

A képkészítésnél jól jönnek a különféle filterek, amiket egy csúszkával markánsabbá tehetünk. Az már alapnak számít, hogy a HUD-ot eltüntethetjük.

Ami pedig a single kampányt illeti, a készítők egy új teaserrel jelentkeztek, amely az Arábiai Lawrence-küldetésbe enged betekintést.

A Battlefield 1 október 21-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Most akkor ez a kommentátor maradni fog? Nagyon tré, egyszerűen nem tudom megszokni.
2.
2.
zozo76hun
ez jo meg szep csak furcsa lenne ha maszkalok meg benazok a jatekban aztan a youtube-n meg mennenek a videok hogy ez az idiota zozo76hun a palya szelen csaszkal meg keresi a glich-eket meg nezelodik harc kozben, mig a tobbi harcol a palya masik vegen. nem mindig de neha korbe szoktam nezni ha ramjon.... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...