Battlefield 1 - az Alpokban folytatjuk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 11.
  • Videó
Link másolása
Egyre csak szaporodnak a Battlefield Facebook-oldalára fellőtt teaser videók. A legújabb kedvcsináló az Avanti Savoia küldetést mutatja be, itt az Alpok hegyvidékén zajlik a csata az osztrákok és az olaszok között.

Egyre csak szaporodnak az infók a Battlefield 1 kapcsán. A DICE megerősítette, hogy ezúttal is bérelhetnek saját szervert a rajongók és a klánok, és részletesen testreszabhatják a multi szabályait. Megadhatják a szerver nevét, kiválaszthatják a térképeket és a játékmódokat is.

Immáron közvetlenül a játékbeli boltban megejthetjük a tranzakciót, korábban ezt csak külső szolgáltatókon keresztül lehetett igényelni.

Ezzel a lépéssel az EA lesz a kizárólagos üzemeltető. A monopolhelyzetnek nem biztos, hogy minden cég örülni fog, de tény, hogy ezzel központosítani tudják a supportot.

Alig tíz nap van hátra a Battlefield 1 megjelenéséig, és a DICE megígérte, hogy ezentúl minden nap streameli nekünk a játékot a Twitchen. Az adások leginkább a többjátékos módra koncentrálnak majd, a részletes programot itt találod.

Végül belenézhetünk a single kampány Avanti Savoia küldetésébe. Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia csapatai holtpontra jutnak az Alpokban, ám egy maroknyi főből álló olasz hegyivadász alakulat azt tervezi, hogy oldalba kapja az osztrák erőket.

A Battlefield 1 október 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
Lehet tölteni a játékot, 40.39 giga.
8.
8.
toarpad
Ez a tipikus "my brother is in trouble I have to find and save him"..
6.
6.
razipapi
#5: Én már annak is örülnék ha a monarchia egységei osztrák németet és nem a nagy németet beszélnék nem még ,hogy a Magyar :D
5.
5.
Dark_Temptation
Az osztrák magyar monarchia oldalon esély sincs magyar nyelvre igaz? :-(
4.
4.
Viktor_The_Best
A 2. videó a For Honor-t mutatja be??? :)
3.
3.
user101
De, ők lesznek a zombi mód alapanyagai... ;)
2.
2.
ollie92
"Végül belenézhetünk a single kampány Avanti Savoia küldetésébe. Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia csapatai holtpontra jutnak az Alpokban, ám egy maroknyi főből álló olasz hegyivadász alakulat azt tervezi, hogy oldalba kapja az osztrák erőket."

Akiket aztán lemészároltak a monarchisták, mint a picsa :D de gondolom az már nem lesz benne a kampányban :D
1.
1.
13-tól van a trial, ami tíz órás access előfizetőknek? Ha igen, akkor ütős lesz a hétvége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...