Prey - ismerd meg a TranStar sötét történetét!

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 19.
  • Videó
Link másolása
Az új Prey egy olyan alternatív jövőképet mutat be, ahol a '60-as években John F. Kennedy túléli az ellene elkövetett merényletet és teljes gőzzel rááll az űrprogramra. A földönkívüliek tanulmányozására fejlett űrállomást építtet.

Az, hogy JFK életben maradt, súlyos és jelentős következményekkel járt. Miután az elnök kiheverte a merényletet, alaposan rágyúrt az USA űrprogramjára. Elindított egy közös amerikai és orosz projektet, így egy orosz műholdat átalakított egy idegenek megfigyelésére szakosodott létesítménnyé.

Ez lett később a Talos 1, egy roppant fejlett űrállomás, ami később a TranStar birtokába került. A vállalat morálisan megkérdőjelezhető kísérleteket folytatott ott - főhősünk, Morgan ennek a programnak az egyik szenvedő alanya. A cél az volt, hogy az emberi képességeinket idegen technológiával javítsák fel a tudósok, később az űrállomást lerohanták a földönkívüliek, Morgannak pedig túl kell élnie, és ezzel együtt az emberiség megmentésének feladata is a nyakába hull.

A Prey háttérsztoriját egy animációs kisfilmből ismerhetjük meg:

A játék jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
felegyi
Nálam is a Bioshock feeling jött vissza, de még az első bemutatókból... teljesen jó lesz, rég vártam egy hasonló feelingű játékot... és pont Prey néven hozza elő :)
2.
2.
Drazhar
#1: Nekem Bioshock/Alien:Isolation feeling, vagy igazából bármi ami disztópikus jövőkép/elhagyatott állomás, stb. De eszméletlenül hangulatos cucc lesz ez :)
1.
1.
ribizly
Ez most egy az egyben a Dead Space-t idézi nekem... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...