Csúszik a Darksiders: Warmastered Edition

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 19.
  • Csúszás
Link másolása
A THQ Nordic megerősítette, hogy Darksiders októberre időzített felújított változata sajnos csúszni fog, és csak november végén kerül boltokba. A kiadó nem indokolta meg a döntést.

Eredetileg október 25-én jelent volna meg a Darksiders: Wrath of War felújított változata, de a THQ Nordic ma délután hivatalosan is megerősítette, hogy egy hónappal elhalasztják a premiert. Ez azt jelenti, hogy a PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Wii U-ra is bejelentett csomag csak november 22-én mutatkozik be.

A PC-, PS4- és Xbox One-verziók 1080p-t és 60fps-t kapnak, míg Wii U-n ugyanezen felbontás mellett 30fpssel fut majd a játék.

6.
6.
NathanDrake
Nekem is tetszett mind a két rész bár War sokkal keményebb volt mint Death de azért ő se volt piskóta. Remélem a 2017es E3on bemutatják a 3.részt szerintem a nagyközönség úgy fog tombolni mint a God of Warnál :D
És nem sokára beérkezik a Red Dead Redemption 2 trailer is :)
5.
5.
izolee69
Párszor végigjátszottam mindkét részt (nekem mindkettô nagyon bejön, bár tény, hogy az elsô tényleg jobb), igazán jöhetne már egy harmadik is.

3.
3.
PaprikaJancsi
Legalább a Nordic ötletesen nevezi el a címeit. Deathinitive és Warmastered. Nice job ;)
2.
2.
N!ghtmare
A nagy felújított verzió ennyit tud csak? 1080p meg 60fps? 1 éve játszottam ki utoljára, ezért nincs értelme újra elővenni.. utálom az ilyen parasztvakítós, neszesemmifogdmegjól HD-kiadásokat. 6.5 éve jött ki, kaphatna új küldiket, tárgyakat, stb.
1.
1.
DarkLord
Eszméletlen jó játék! Ha 2 is tudta volna ezt hozni, akkor azt mondom csúcs mind a kettő rész, így csak azt tudom mondani, hogy az első az Tökéletes, míg a második "CSAK" jó! :D Ilyen játékok kellenének a piacra, több és még több...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...