Shadow of Mordor - PS4 Próra hangolva

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 11.
  • Videó
Link másolása
Már hivatalosan is kapható a felturbózott PlayStation 4, a Pro, ami kellemes játékkínálattal kezdi meg őszi hadjáratát. A címek között ott szerepel a Middle-earth: Shadow of Mordor is, ami ennek megfelelően kapott egy 4K-s kedvcsinálót.

Megérkezett a PlayStation 4 Pro, ami azt is jelenti, hogy már most rengeteg olyan játék van, ami erősen rágyúr a felturbózott konzol nyújtotta lehetőségekre. Ilyen például a 4K-s felbontás támogatása, a megfelelő kijelző esetén bevezetett, még élethűbb színeket ígérő HDR-támogatás vagy a Full HD-s tévék esetében ígért szebb és jobb képminőség, illetve magasabb framerate.

Ehhez a táborhoz elsők között csatlakozott a Warner Bros. Gyűrűk Ura-kalandja, a Middle-Earth: Shadow of Mordor GOTY-kiadása. A kiadó egy látványos, 4K-ra hangolt előzetessel vezeti fel visszatérő alkotását.

10.
10.
#1: Nem lehet, hogy az internetsebesség a gond?
6.
6.
Neo2315
Csak a GOTY edition támogatja a 4k-t, vagy az alapjáték is ?
3.
3.
mephi
Az őszi szünet előtt vettem meg PC-re a játékot 2000 Ft-ért a GOTY kiadást, azzal a céllal, hogy az egy hét alatt végig is fogom játszani. Nekem nagyon tetszett a játék, jobb volt bármelyik AC-nél a szememben. A grafika nekem eszméletlenül tetszett, bele se merek gondolni, hogy milyen lehet 4k-ban.
2.
2.
elgeri
#1: Gondolom, ha nincs az embernek 4K monitorja, akkor nincs is sok értelme abban lejátszani.

De azért ezen a PRO videókban (főleg a direkt összehasonlítókon), HD monitoron is szépen látni a fejlődést.
1.
1.
Baracker
A gépem már szimplán a 4k videó lejátszásánál laggol :'D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...