Dishonored 2 - nyolcvan variáció egy témára

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 28.
  • Videó
Link másolása
A Dishonored 2 az a fajta játék, amely teljesen szabad kezet ad a játékosnak a kreatív gyilkoláshoz, egy új videó bizonyítja, hogy akár nyolcvanféleképpen is megölhető egyetlen gazember. Nagyokat fogsz rajta pislogni.

Ha kellően kitartó vagy, az orgyilkosságaidnak csak a képzeleted szabhat határt. Most itt van egy elképesztő bemutató, amely bebizonyítja, hogy akár nyolcvanféleképpen is megölhető egyetlen kurafi - nyilván spoileres videóról van szó.

Az önelégült Kirin Jindosh egy mechanikus kúriában tengeti az életét, ahol a környezet megannyi lehetőséget ad a gyilkolásra. Némelyik ölés egyszerűen kivitelezhető, máskor úgy tűnik, csupán a szerencsén múlik. A Cosmic Contrarian nevű YouTuber kellően kitartó volt, tervezett és végrehajtott, és közben mindent rögzített.

A Dishonored 2 már kapható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

7.
7.
Neo1989
Klasszikus zenére mindig olyan jókat lehet gyilkolni :)
6.
6.
Arsenal4ever
4, 5, a srác nem azt mondta hogy jobb hanem hogy neki a fenti video ellenére is a Primal jön be. Ezért magas ívből szarik a DH2re. Én pedig melo után megyek ancsartidezni! Szintén szarok erre a Xena hasonmásra!
5.
5.
Drazhar
#4: :D
melyik dimenzióban jó érv bármire is, hogy "bezzeg a FC:Primal-ban" ???!
4.
4.
br1Koo
#2: Milyen gagyinak tünik, hogy ennyi lehetöség van benne egyetlen dologra, mi? Bezzeg a Far Cry Primal-ban lehet gyüjtögetni a tüzifát nyilvesszöre.
3.
3.
DarkLord
Én még az első részét se fejeztem be soha...valahogy, mindig abbahagytam pár óra játék után. Pedig nem rossz és meg is vettem anno, egyszer talán eljutok a végére is, ha nem lesz jobb játék.
2.
2.
DevilTakeU
Ez a video csak megerősített abban,hogy a DH2 nem az én játékom. :-) Megyek is vissza inkább Far Cry Primalozni...
1.
1.
godach
Na jó, mondjuk azt a nyolcvanat nyugodtan meg lehet harmadolni, de azért tényleg szép teljesítmény. Az Arx Fatalys után, nem tudom miért de teljesen hidegen hagyott a játék, pedig vagy 2x próbáltam is. Most azonban megint el kezdett érdekelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...