Elképesztő karácsonyi akciókkal készül a Microsoft

Ha a Black Friday és a nagy karácsonyi bevásárlások után maradt még egy kis megtakarított pénzed, akkor még mindig itt a lehetőség, hogy azt is elverd. Holnap indul a Microsoft történetének legnagyobb karácsonyi leárazása.

Holnap rajtol el a Microsoft évzáró leárazása, a Countdown, aminek keretén belül nemcsak filmek, tévésorozatok, applikációk és zenék lesznek olcsóbban beszerezhetőek.

A Major Nelson oldalán tett bejelentés szerint a redmondiak történetének legnagyobb leárazásában több mint 350 játék közül válogathatunk, méghozzá 19 napon keresztül. Ha ez nem lenne elegendő, akkor napi és heti ajánlatok garantálják, hogy az évet teljesen üres pénztárcával zárjuk.

A beharangozó szerint biztosan akciós lesz a Final Fantasy XV, a Battlefield 1, a Call of Duty: Infinite Warfare, a Dead Rising 4 vagy éppen a Watch Dogs 2, de a visszafelé kompatibilitás jóvoltából játszható játékok közül is több mint 40 kap majd csökkentett árcímkét.

Természetesen a Gold-előfizetők további kedvezményekben részesülhetnek, így nem csoda, hogy a Microsoft 1 dollárért kínálja majd az előfizetést.

A leárazás holnap veszi kezdetét és egészen január 9-ig fog tartani.

22 komment - szólj hozzá!