For Honor - kiszivárgott a szezonbérlet tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 12.
  • Pletyka
Link másolása
Rövid időre felkerült a Ubisoft saját boltjába a For Honor szezonbérletének ismertetője, amit később gyorsan el is távolítottak onnan. Már tudjuk, hogy a Season Pass a Rainbow Six: Siege példáját követi majd.

Megelőzve a hivatalos bejelentést, már lelepleződött a For Honor szezonbérletének tartalma. A Ubisoft saját boltja idő előtt leleplezte a Season Passt, és bár a bejegyzést egy idő után eltávolították, a rajongók gyorsan megörökítették azt az utókor számára.

Úgy tűnik, a szezonbérlet modellje hasonló lesz ahhoz, amit a Rainbow Six: Siege esetében láttunk, azaz a hat új harcoshoz egy héttel korábban férhetnek hozzá a Season Pass tulajdonosai, mint mások. Hasonló a helyzet más tartalmakkal is, a tulajok három ingame nyalánkságot rejtő ládát, sunbeam emote-ot, és harmincnapos bajnokstátuszt kapnak.

A bérlet ára egyelőre nem ismert, ám azt tudjuk, hogy a Gold Edition 90 euróba fáj majd. Ez a kiadás a Season Pass mellett tartalmazni fogja a Deluxe Edition összes bónuszát, azaz három egyedi sisakcímert, egy füsteffekttel tarkított kivégzést, különleges emblémát és hétnapos bajnokstátuszt. Ez alapján valószínűsíthető, hogy a szezonbérlet nagyjából 30 euróba kerül majd.

A Siege-ben jelesre vizsgázott modell szerint az új harcosokért, fegyverekért és térképekért nem kell külön fizetnünk, minden tartalmat ingame kredittel is megvásárolhatunk, ami nyilvánvalóan némi grindeléssel jár.

Azt se felejtsük el, hogy a zárt bétateszt január 26-án indul mindhárom platformon.

12.
12.
hedzsooo
#9: OK, akkor úgy értették, h akár akkorát is szólhat majd, mint pl. az Evolve... :-)
11.
11.
hedzsooo
OFF: Kiszivárgott az is, hogy nem készül a Half Life 3-om (Jelenleg. Mert ugye korábban lehet hogy készült. Illetve még az is lehet, hogy a jövőben majd fog készülgetni. Sőt, talán valójában készül de lehet az is, h már készen is van... Na jó, hagyjuk.). Ti nem hozzátok le a hírt? Pedig igazán nagy a hírértéke szvsz! xD :D
10.
10.
fehersam
Skacok, ez a játék márpedig jó :D Lehet negatívkodni, meg szidni egy még meg sem jelent játékot, ha nektek attól nagyobb az e-pénisz, de még mindig nem kötelező megvenni.
9.
9.
shatterhand
#3: Szar lehet az életetek. Dobok egy kockacukrot inkább :)
6.
6.
Mortis
nekem az elejétől fogva az volt az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy egy tech-demó: kíváncsiak rá mennyire tetszik az embereknek ez a fajta harcrendszer s ha kajálják, ezt fogják beletenni minden közelharccal rendelkező játékukba: most leginkább az AC-re gondolok, ha már egyébként is úgy néz ki, hogy a messzi múltba látogatunk.
2.
2.
ollie92
Ez olyan játék, ami gyorsabba tűnik majd el a süllyesztőben, mint a Division.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...