For Honor - lesz szezonbérlet és ingyenes DLC-k is

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft formálisan is bemutatta a For Honor szezonbérletét és annak tartalmát. A koncepció a Rainbow Six: Siege-ben megismert módszert követi, így gyakorlatilag mindenki megkap majd mindent.

Azok, akik bizalmat szavaznak a For Honornek, és szeretnék a szezonbérletet is magukénak tudni, többek között hat, a tulajdonosok számára egy héttel hamarabb érkező új hőst, különböző spéci kiegészítőket és 30 napos Champion-státuszt kapnak, amivel egy hónapon keresztül több lootot és tapasztalati pontot szerezhetnek. Emellett minden szezonbérletre benevező játékos kap még különböző emblémákat és exkluzív kosztümöket.

Azok, akik nem szeretnének az alapjátékon felül pénzt költeni a játékra, azoknak sem kell aggódniuk, a For Honor ugyanis a Rainbow Six. Siege-ben megismert modellt követi. Így a játékban gyűjtögethető valuta, a Steel segítségével is megvásárolhatjuk majd a szezonbérlet extráit.

Minden más premier utáni tartalom, mint például a különböző új játékmódok, az új térképek és egyéb felszerelések ingyenesek lesznek. 

A For Honor február 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A premier előtt még kapunk egy nyílt bétát is, ami február 9-12. között fog futni, és többek között egy új játékmódot, az Eliminationt is kipróbálhatjuk majd benne.

7.
7.
Lorthirash
#6: Szó nincs erről ezt nem tudom honnan vetted.
6.
6.
Extol
Magyarán akinek több pénze van arra hogy "Bajnok" legyen azok előnyt élveznek. Akkor inkább kihagyom, frász kerülget az effélétől
5.
5.
#4: Köszi. Igen, de ha volt is, én tuti nem kerültem be, utánanézni meg lusta voltam. :P
4.
4.
elgeri
#3: Azt hiszem zárt béta volt PC-re is. Így gondolom lesz most is.
3.
3.
PC-n is lesz nyílt beta? Igazán kipróbálnám már..
1.
1.
user101
Egy masszívan multiplayerre kihegyezett online kaszabolós, közelharci, középkori móka ? öööööö. N.E.M., de kösz N.E.M! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...