Forgatási képeken az új Tomb Raider-film

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Megkezdődtek az új, 2018-ra időzített Tomb Raider-film forgatási munkálatai, ahonnan be is futottak az első képek, így végre megleshetjük, hogyan is fest munka közben az Oscar-díjas Alicia Vikander.

Ha már a Crystal Dynamics sikeresen új életet lehelt a Tomb Raider-sorozatba, akkor Hollywood is időszerűnek látta, hogy renoválja a sírrabló hölgy kalandjait.

A reboot a tervek szerint 2018. március 16-án kerül mozikba, méghozzá az Oscar-díjas Alicia Vikander főszereplésével, a főgonoszt pedig a Sons of Anarchyból is ismerős Walton Goggins alakítja. A cselekmény mozgatórugója egyébként Lara édesapjának eltűnése lesz, akit a Drót egykori főszereplője, Dominic West alakít.

56.
56.
godach
#54: Szilikoncsöcs és szilikon fenék... Te jóhember.
55.
55.
Mortis
#52: a reboot Lara-nál is kisebbek a mellei.
54.
54.
Yanez
#52: " Egy nő lehet nőies, szilikonszáj, csöcs és fenék nélkül is. "... csöcs és fenék nélkül is....

Justin Bieber a te embered.
52.
52.
godach
#51: Nekem is. Egy nő lehet nőies, szilikonszáj, csöcs és fenék nélkül is. PL a 2013-as reboot-ban, pont az elesett megvalósítása tetszett nagyon.
51.
51.
delphijos
Nekem nagyon bejön Vikander, és nem bánom hogy nincs nagy lufi csöcse. A film legyen jó. Ha valaki álló f@szt akar, tele a net pornóval, aztán lehet "csattogtani".
49.
49.
gyerecske
A magassarkú bakancs sokat kerekít a popsin azért :-) Ha az utóbbi játékokat nézzük, akkor pedig teljesen jó volt a főszereplő kiválasztása, ott sem a csöcsökön volt már a hangsúly. :-)
A korábbi TR filmeknél egyébként csak jobb lehet szerintem.
48.
48.
giga321
Lara Croftrol mindenkinek egy teltidomú nő jut eszébe. Kár lenne tagadni. Persze az dicséretes, hogy Ő nyomatja a nehezebb jeleneteket is, de nekem nem szimpi a csaj. Ex Machinában is levetkőzött, de basszus se segge se melle borzamlas. Míg a 2 TR játékban kb 5 percenként megáltam és ki kellett vernem addig ezeke a képek totálisan nem:izgatnak fel. Legközelebbi rebootba rakjanak bele egy keira kngihtleyt annak meg ennyi melle sincsen huhetetlen. Lara = szép test és segg és mell és arc. Nos itt szerintem csak max az arc van meg, de még az utcán is szebb jön velem szembe. Vadkender után vissza sem fordulnék.
47.
47.
Yanez
#44: Nálam a Gotham mindkettőt megeszi reggelire. A csavaros történeti szálak, az utalások, a darkos hangulat és a színészi játék, plusz rendezés. Ajánlom figyelmedbe!
46.
46.
kopic
#41: Igy van. Az eleje nagyon erdekesen indult de a vegere en mar nagyon untam, tele volt az egesz klisek klisek hatan. Fogonosz irto gyenge volt a tobbi szereplovel egyutt.
45.
45.
godach
#44: Az Arrow negyedik évada, számomra csalódás volt. Unalmas, klisés és sokszor érdektelen, de amit szeretek, azt nézem. És ennek az előző évadait szerettem. Az 5.-re meg kíváncsi vagyok. De mondom, egyben nagyon jó, bár számomra a Flash űbereli mindet.
Nem is tudom, Yaneznek hogy nem tetszett. Pont hogy Zoom volt a legjobb gonosz eddig :D
44.
44.
Heldengeist
#43: Én mondjuk az Arrowba beleuntam, a Flash viszont még mindig leköt. A Gothammel szemezek egy ideje, ami állítólag nagyon jó, de még nem jutottam a közelébe, hogy belekezdjek.
42.
42.
Mortis
#41: örülök, hogy nem csak nekem voltak komoly gondjaim a történettel s a karakterekkel - a megjelenés után nem sokkal volt egy fél-hangos kisebbség, ami megérdemelten szidta a játék ezen pontját, de ezóta szinte teljesen elhalgattak s hónapok óta csak teljes mértékben pozitívat olvasni/hallani róla, ami megtévesztő s erős túlzás.
értem én, hogy akció-kaland, de az Uncharted sokkal jobban csinálja ugyanezt.
41.
41.
Stranger
#37: Komolyan nem értem mitől több a játék... valahogy az embereknek jobbnak tűnik még mindig egy videojáték sztorija mint amilyen. A RoTR-nél már ilyen fejfogós hülyeségek is bekerültek ezekkel a nomád védelmezőkkel, stb. A főellenségnek max a motivációja volt érdekes, amúgy hányszor láttuk már?
Az első részben meg a kliséhadtest felsorakozva karakterekben... kíváncsi vagyok a 3. részre, de már kezd is kibontakozni egy "nagyon eredeti" illuminatis szekta mint a filmekben akik majd hú de örök életet/világ végét/világuralmat akarnak megszerezni. Persze lehet ezt jól is tálalni, de az eddigiek alapján, kb. a filmek szintje. Lara siránkozásai pedig unalmasak és erőltettek már, ahogy a "menő" jelenetek a régi filmekben, csak most épp másra kell azt mondani hogy "najóvammá".
38.
38.
Rakottkrumpli
#37: Játékadaptáció lesz. 99.8%, hogy egy kalap szart fogunk kapni. Kár is reménykedni, csak pofára esés lesz, mint az assassins creed esetében. (vagy majdnem az összes többi játékadaptáció esetében)
37.
37.
dvs00
Remélhetőleg nem egy újabb fost készítenek, mint a két korábbi Angelina Jolie-s szart, mert az egy minősíthetetlen szemét, a filmgyártás történetének a legalja bazmeg. Afféle fapados női James Bond másolat volt inkább, az is csak paródiának. Azt gondolták az egyszeri prolinak elég néhány műstukker, sportkocsi, helikopter egy csinos főszereplőnő akit kúrnál mint a lopott biciklit, egy darab titokzatos törött kő amire egyidőben vadászik a főhős valamit a gonosz főgeci, megágyazva a végső nagy konfliktusnak és kész. Dőlnek a dollár milliók. - Tévedtek.
Hasonlóképpen grandiózus alkotást várok a filmvászonra nagyjából, mint a legutóbbi játék, mind tartalmilag, mind a történet, mind pedig a látványorgia szempontjából, ezek nélkül garantált bukás, nem ér lófaszt sem, meg lehet nézni a Max Payne, vagy a Hitman vagy akár az Alone In The Dark filmek próbálkozásait, mindegyikkel rábasztak, de még folytatódhatna a sor jó néhány hasonló szarkupaccal. Jobban jártak volna ha inkább nem is kérnek érte pénzt bazmeg. Ellenben a Tomb Raiderrel kapcsolatban pozitívabbak a megérzéseim.
36.
36.
Artyom150
Egyébként Lara a játékban is sokkal inkább ügyes, mint az erejére támaszkodna. Van egy fojtásos kivégzése, amihez kell testi erő, de aztán a többinél inkább szemétkedik, inakat vág, nyílvesszővel nyakon szúr, csákánnyal hátba csap. Filmben gondolom nem csinálnak belőle olyan tömeggyilkost, mint a játékban, lesz egy-két csendes ölése, íjászkodik majd sokat, meg persze pisztolyozik. Ezekhez nem szükséges majd extra fizikum.
31.
31.
Yanez
#29: Én végleg leálltam az Arrow és Flash-el. Amennyire jól indultak, annyira átmentek a gyerekes csihipuhiba. Hihetetlen, pedig úgy bírtam a két szériát!
26.
26.
Mortis
#18: neked nyilvánvalóan nincsen helyes értékrended. mit akarnék ettől a filmtől, ha nem másfél órán át ide-oda ringó csecseket?
25.
25.
Artyom150
Pedig alakhelyes a játék Larájához mérve. Márpedig úgy nézem a film a sárkányháromszöges kaland lesz egy az egyben, aminek szerintem nagyon nagyon jó és megfilmesíthető a sztorija. Larának itt egy tapasztalatlan, de azért sportos egyetemista csajt kell előadnia, akinek nagyon szép az arca. Mert a játékban is nagyon szép. :) Alicia Vikander márpedig a legszebb arcú színésznők egyike, és szépen kisportolta magát. Nem lett belőle Ronda Rousey vagy Gina Carano, akikből inkább kinéznénk, hogy másodperc tört része alatt törik a nyakat, de Larának nem is kell egy szálkásra sportolt csajnak lennie. Ő elsősorban régész most.
20.
20.
Yanez
#18: Én nemsoká 34 leszek, de az az igazság, hogy ahol kicsik a mellek, ott jó film nem lehet!
19.
19.
Slik
en egy hangulatos, felfedezos izgalmas indiana jones szeru filmet varok es nem azt h egy mumellu csaj razza magat nekem egy semmitmondo film mogott
18.
18.
Slik
tenyleg ennyi jon le a filmbol majd? hogy hol vannak a mellei? hany evesek olvassak ezt honlapot te jo eg :D meg egy hormontultengeses 14-16 evestol elneznem... ennyire nincs kin kielni magat egyeseknek
16.
16.
gyerecske
Szerintem nagyon jó választás volt a színésznő.Azoknak pedig gratulálok, akik a mellbőség alapján ítélik el alapból a filmet.
14.
14.
hedzsooo
#13: Ezen a képen látszott a legjobban, ahol a vizes nadrágban éppen megemelve van a közelebb eső lába. Szerintem ez már nem az egészséges kategória, ill. tuti nem 1 harcedzett, kalandokra, relytélyekre + műkincsekre éhes, erős nő legtutibb modellje. https://www.gamekapocs.hu/jatek/7774/rise_of_the_tomb_raider/nagykep/12374/209122/1
13.
13.
hedzsooo
Anorexiás, v. miért ilyen vékony szegénykének a combja??? Oo Hát kell majd oda CGI rendesen, hogy az előző Lara nyomába érhessen, ezeken a képeken eléggé gázul fest. Persze, PS-ben majd megoldják, h a poszter képeken is mutasson aztán valahogyan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...