Elstartolt a For Honor nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár négy nap múlva érkezik a végleges változat, az érdeklődők ezen a hétvégén ingyen belenézhetnek a For Honorba. A nyílt bétateszt már éles, kilenc hőssel, négy játékmódban teheted próbára jártasságodat.

A For Honor nyílt bétája már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - regisztráció nem szükséges hozzá, csupán a klienst kell letöltenünk. Reméljük, az előző zárt próba számos hibáját kijavították, annál is inkább, hiszen a végleges verzió a jövő héten, azaz február 14-én lát napvilágot.

A bétában a játék tizenkét hőse közül kilencet irányíthatunk, illetve a tervezett öt játékmódból négyet próbálhatunk ki hat térképen keresztül. A kardpárbajra épülő anyag elsősorban a multiplayerre fókuszál és a bétaszerverek egészen hétfőig, azaz február 13-ig aktívak maradnak.

A készítők nemrégiben hosszasan streamelték a bétát, így amíg levándorol a kliens, addig vessetek egy pillantást a videóra:

18.
18.
Lorthirash
#17: Tipikusan az a játék amihez kell skill is nem csak nyomkodni mindent össze-vissza.
Egy karakterrel játszom igazán ORICHI-val már majdnem prestige 2-ben vagyok, tehát már lila cuccok is eshetnek.
17.
17.
Lorthirash
#13: Szerintem is jó a játék igazi jó pvp móka.
15.
15.
Arbor
Ez a vicc az egészben. Majdnem mindenkinek egyöntetű véleménye hogy a AAA fejlesztők nem mernek ujítani, új dolgokat kipróbalni, megvalósítani.
Erre itt egy példa az ellenkezőjére. Olyan ingerszegény szerintem a gamerek egy része. Fel sem fogjátok hogy tényleg a ti véleményetek számít, a ti pénztárcátokkal tudtok szavazni.
Formáljatok értelmes vélemény. Ne az első gondolat legyen a mérvadó hanem a következő 50 is. Mert tartoztok ennyivel magatoknak és más játékosoknak. Nem kell hogy tetszen a játék, természetesen megvenni se kell de adjunk már magunkra. Akkor is ha nicknév meg profilkép mögé bújva mindannyian anonímek maradhatunk.
Bár az is elképzelhető hogy az ilyen embereknek már lételeme a panaszkodás és tájékozatlanság.
13.
13.
ADMlN
Én toltam a zárt bétában, most is tolom 3 ismerőssel, és le vagyok nyűgözve a játéktól. Persze ahogy látom ide csak a puha pcsök kommenteltek. Ez nem egy hack'n'slash, ez nem egy DS, ez valójában egy verekedős játék, mint mondjuk a Mortal Combat vagy a Killer Instinct csak itt 3D-ben mozogsz. A játékban a tartalmat nem az adja, hogy 50 órás story van benne vagy 20 játékmód, amiből úgyis mindenki csak 2-vel játszik. Itt a hangsúly a harcon van, a technikán. Stancek, kis és nagy ütések, parry, shield brake, animation cancel, rengeteg combo... stb. Eddig csak 2 hőssel játszottam és még azoknak sem sikerült elsajátítanom a move set-jét, pedig release-kor lesz 12. Aról nem is beszélve, hogy a játék folyamatosan bővítve lesz új hösőkkel, új pályákkal új játékmódokkal. A Rainbow Six-hez hasonlóan itt sem kell majd pénzt adnod ezekért a tartalmakért, ingame fizető eszközzel is megveheted. A játék meg nem lesz jobb ha 64-en toljátok, csak káoszba fullad. Ez a játék annál jobb, minél kevesebben vagytok egy pályán. Engem a trailerek alapján nem érdekelt a játék, de meghívott egy ismerős a zárt bétába és utána elő is rendeltem. Remek kis játék lesz, igazi felüdülés a sok egy kapatafára készült game között.
12.
12.
Predyy
Én tegnap próbáltam ki és nekem nagyon bejött :) Illetve én pont az vagyok aki el sem tudná képzelni egy 64v64-et. A legtöbbet 1v1ben játszottam. Van egy kompetitív fílingje, az elején nyertem elég sok meccset elég könnyen, aztán kaptam olyan ellenfelet, aki már kihívás volt. Egy sráccal kb 10 meccset nyomtunk le, és olyan stílusokkal, amit előtte még nem láttam :) A meccsek elég változatosak, ha ráérzel, hosszú percekig is vívhattok, ha elszúrod, akkor lehet csak 2 kardcsapás az egész, DE(!) Mindig lehet fordítani, a meccsek nem szerencsén múlnak.
A 4v4 is adja, bár ott jobb ha ismerősökkel nyomod, elég szépen össze lehet dolgozni. Ha ügyes vagy (vagy a másik fél béna :D), akkor több ellenféllel is elbánhatsz egyedül.
Tök jó kombókat össze lehet hozni és ezeket az ellenfél meg is törheti.
Remélem sikeres játék lesz, mert tényleg nagyon jó :)
10.
10.
giga321
Kipróbáltam, de elég is lesz a beta mint a Wildlandsból. Ez valami borzalmasan kevés ide. Erre felhúzni egy egész játékot?

Ubusift minőség. Ez minden elárul. Pedig 5 éve kedvenc kiadóm volt.
9.
9.
Machiavelli
Én is eltudnám sorolni a fent említett problémákat. Magával a koncepcióval nem lenne semmi gond, csak én is kicsit kevésnek érzem a tartalmat a játékban. Tudom, hogy ez még csak béta fázis, de az a problémám a játékkal, hogy kevesen játszanak vele, és van amikor elég sokat kell várni, hogy össze válogasson egy csapatnyira való embert. A másik probléma pedig, hogy én azt vettem észre, hogy 2 fajta játékos van. Vagy aki elver mindig, vagy olyan akit te nyomsz le mindig. Nehéz veled egy képességű ellenfelet találni, és hamar kilépnek az emberek a meccsből. Itt arra gondolok, hogy 5 menet van egy csatában, és ha mondjuk egyszer nyer az ellenfél, majd te kétszer, akkor ő ez után fogja magát és kilép. Remélem, hogy a teljes verzióra, ezek a problémák már nem fognak fenn állni.
8.
8.
DarkLord
#5: Nem én vagyok ennek a célközönsége, de azért kipróbálnám egy ilyenbe is magam 64 emberrel együtt. Tuti nagy hentelés lenne belőle. Vagy ilyen aréna harcok, hogy beengedni 12 játékost, azt csak egy maradhat, közben még egy-egy nyalánkság lenne az arénában, mint csapda vagy egy állat, aki random bárkinek neki menne.

A karakterek tetszenek benne meg nagyon zordan néznek ki, de úgy vettem észre csak esztelen csapkodás megy a játékban.

Szóval fel lehetne ezt turbózni, hogy még talán nekem is bejönne :D
7.
7.
razipapi
#2: Ugyanúgy senki se fog játszani vele szerintem mint a Steepel. És ahogy reklámozza magát PS4 en ,hogy 30000 a deluxe edition ... na nemár :D
6.
6.
Kraudo
Én sokáig azt hittem, hogy lesz rendes story kampány a játékban és ez a 1v1 meg 4v4 hülyülés csak a multija.. de rá kellett jönnöm, hogy az a rendes játék.. ez így nekem nagyon semmi.
5.
5.
elgeri
#4: Jaj a kis elégedetlen gamerek :D

Bocsi, nem neked szól. Csak valahogy mindig az az érzésem, hogy sose elégedett senki semmivel :(
4.
4.
DarkLord
Amúgy ez a 4 vs. 4 is kevés szerintem. Itt is mehetne egy olyan, mint a BF1-ben, hogy 64 ember egymás ellen, annak lenne feelingje. És mondjuk halál után nincs respawn.
3.
3.
elgeri
A kontenten lehet majd még javítani (DLC), meg ugyebár ez egy béta. Ki tudja mennyi pálya lesz a végsőben :)

Inkább úgy mondanám, hogy a harcrendszere miatt rétegjáték, és emiatt tényleg el fog hasalni. Kár érte, mert egyébként nekem nagyon tetszik a külcsín, és értem is a harcrendszer egyediségét, szépségét... csak én nem vagyok vevő rá :)
2.
2.
coderman
#1: Nekem is az Evolve szereplese ugrott be amikor probalgattam meg a zart betat... Sovany a kontent ennyi penzert valoban, szerintem gyorsan ra fognak unni az emberek.
1.
1.
DarkLord
Én 3 pályát és 3 játékmódot találtam a játékban. Tegnap toltam vele 2 órát, de ez baromi unalmas. Ez szerintem az Evolve szintjére fog még hamarabb jutni, mert ez nagyon kevés tartalom. Ezért komolyan nem adnék 2000 ft-ot se nem, hogy majdnem 20 ezret. Nagyon gyenge játék, nekem a béta végéig egy életre elég is lesz belőle, majd free to play-be 1 év múlva esetleg nekiülök még pár menet erejéig (úgyis oda fog jutni a játék) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...