Prey - pályamustra képeken

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 14.
  • Képek
Link másolása
A Bethesda kiadott egy csokornyi látványos screenshotot, melyek a Prey eltérő hangulatú pályáit mutatják. A Talos 1 űrállomás hatalmas és kellően változatos játszótér, kár, hogy a typhonnak nevezett idegenek beleköpnek a levesbe.

Főhősünk, Morgan Yu a Talos 1 űrállomáson eluralkodott fertőzést kutatja, miközben saját identitását is homály fedi. Annyi biztos, hogy egy titkos kísérlet egyik alanyaként térünk magunkhoz, miután az idegenek átvették az irányítást, és minden embert lemészároltak - még szerencse, hogy a labirintusszerű folyosókon könnyen el tudunk bújni.

A legújabb képek a Prey pályáit mutatják, tudományos laboratóriumok, lakóövezetek és parkokra emlékeztető csarnokokban fordulunk meg a játékban.

Ha nem tudod hova tenni a címet, fusd át Shifty részletes előzetesét! A Prey május 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
user101
Hát ez sem lesz technikailag egy kidolgozott játék. Olyan lapos, szögletes, részlet-szegény és kidolgozatlan minden... Még szerencse, hogy a látványterv jól sikerült és végső soron sokat javít az összképen, mert különben olyan érzésem lenne, mintha visszamentem volna 2010-be...
3.
3.
Simonus18
A Bethesda aranykorát éli ezekben az években. De ez tényleg erősen a Bioshockból inspirálódott.
2.
2.
felegyi
Az alapötlet egy a világ számára elérhetetlen várost mutat be... a játékmenet és a scriptek is BioShock-ra pörögnek rá, de úgy az feelingje is hasonló.
1.
1.
Drazhar
Imádom, annyira ömlik a Bioshock hatás az egészből, csak itt scifi a köntös!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...