Prey - ilyen az első félóra

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 15.
  • Videó
Link másolása
Ugyan még kicsit odébb van az új Prey megjelenése, de az Arkane csapata néhány szerencsésnek már most megmutatta a játék elejét. A hajtás után mi most egy félórás bemutatót tudunk mutatni Nektek.

A Dishonored alkotóinak legújabb játéka, a vadonatúj Prey kapcsán tartott egy nagyobb bulit az Arkane Studios. Az eseményen több neves videós is részt vett, köztük Arekkz is, aki a játék első 36 percét rögzítve mutatja be a főbb újdonságokat, kezdve a történettel, az RPG-elemekkel és az akcióval.

A Prey (előzetes) május 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

6.
6.
Mortis
ez nagyon Bio-System Shock: enyhíti a várakozást a SS 1-remake-ig és a 3. részig.
5.
5.
kastorhun
Nem tűnik valami jónak, kár hogy az előző verziót kukázták, mivel az sokkal jobbnak ígérkezett, nem akarok grafika b*zinak tűnni, de a törölt verzió sokkal szebb volt.
4.
4.
Macifasz
#3: Tuti ki lehet. Eddig legalább is minden játékban ki lehetett kapcsolni az ilyen elmosódás effektet (pl. a Witcher 3-ban is volt, és első lépéseim egyike volt, hogy kikapcsoltam). Remélem itt se lesz másképp.
3.
3.
pjoco
Mi a tökszár ez az elmosodott effekt? Remélem ki lehet kapcsolni majd. Egyébként nem értem minek lett Prey. Talán csak lesz valami kötödés a régi játékhoz ami mellesleg egyik nagy kedvencem.
2.
2.
RangerFox
Miért ilyen elmosódott a kép?
1.
1.
logic5
Hát nem győzött meg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...